Novinka ECO DOG TOILET – psí záchod pre vášho miláčika môžete mať už aj vo vašej záhrade

Naši štvornohí miláčikovia doteraz nemali svoj psí záchod, to sa ale teraz mení. Slovenská firma prichádza na trh s unikátnym patentovaným produktom – ECO DOG TOILET stanicou.

Novinka ECO DOG TOILET – psí záchod pre vášho miláčika môžete mať už aj vo vašej záhrade
Zdroj foto: ECO DOG TOILET
10361
Reklama

 

Novinka ECO DOG TOILET – psí záchod pre vášho miláčika môžete mať už aj vo vašej záhrade

 

Počet psíkov na Slovensku sa pohybuje skoro na hranici 1 milióna. Najvernejší priateľ človeka však tak ako každý z nás denne vykonáva svoje potreby. 1000 psíkov vyprodukuje ročne vyše 100 ton exkrementov, čo je viac ako 10 plne naložených nákladných automobilov. Psie exkrementy patria do kategórie infikovaného a alergénneho odpadu a Agentúra ochrany životného prostredia US EPA ich klasifikuje v rovnakej kategórii ako ropné škvrny. Naši štvornohí miláčikovia doteraz nemali svoj psí záchod, to sa ale teraz mení. Slovenská firma prichádza na trh s unikátnym patentovaným produktom – ECO DOG TOILET stanicou.


Túto doteraz neriešenú situáciu si zobrala pod drobnohľad slovenská spoločnosť, ktorá po rokoch vývoja uvádza na trh unikátne ekologické WC pre psa – ECO DOG TOILET. Tento záchod pre psov je hygienickým zariadením, ktoré vďaka filtračnej technológii zabraňuje prenikaniu psieho moču do pôdy a podzemnej vody, ako aj šíreniu miliónov baktérií z hnedých „prekvapení“ po našich miláčikoch. Psíka na vykonávanie potreby stimulujú feromóny a akonáhle si raz na stanicu zvykne, chodí už vykonávať potrebu len toto jedno miesto. Stačí základný návyk a celá rodina sa môže navždy tešiť z čistej, krásnej a zdravej záhrady.

 

wc pre psa, toaleta pre psa,zničený trávnik od psa, eco dog toilet

ECO DOG TOILET HOME

 

Prečo by domáca toaleta pre psov nemala chýbať v každej záhrade so štvornohým miláčikom?


Predstavte si, že viete mať krásnu a čistú záhradu bez hnedých prekvapení a vypálených fľakov na vašom trávniku, a to vďaka jednému dômyselnému zariadeniu. Toto sú hlavné výhody ECO DOG TOILET, ktorá by nemala chýbať v každej domácnosti, ktorá žije v rodinnom dome so štvornohým miláčikom:
 

  • koniec hľadania a zbierania po štvornohom miláčikovi po celej záhrade,
  • zostáva čistý trávnik bez vypálených miest,
  • okolie domu je bez nepríjemného zápachu,
  • poskytuje zvýšenú ochranu zdravia celej rodiny,
  • zabezpečuje ochranu majetku (záhradný nábytok, lavičky, fasáda...),
  • znižuje riziko kontaminácie pôdy v záhrade či záhradke s pestovanou zeleninou, ovocím, kvetmi,
  • koniec šírenia baktérií, endoparazitov, vírusov a plesní zo zvyškov víriacich sa vzduchom a pri kosení,
  • šetrí čas a peniaze na odstránenie následkov znečistenia a poškodenia majetku.


Treba si uvedomiť, že hnedé prekvapenia po našich miláčikoch nie sú len estetický problém. Aj po vyhodení zostávajú ich voľným okom neviditeľné zbytky v tráve a milióny baktérií sa šíria voľne do okolia. Po vysušení sa menia na prach, ktorý potom vdychujeme úplne všetci, čo spôsobuje mnohé alergie.

Odkaz inovátorov znie jasne: Nemajte viac z vašej záhrady toaletu pre vášho miláčika. Majte záhradu pre vás a vašu rodinu. Začnite s ECO DOG TOILET.

 

wc pre psa, toaleta pre psa,zničený trávnik od psa, eco dog toilet

ECO DOG TOILET ROYAL

 

ECO DOG TOILET - psí záchod ako nový trend a štandard


Riešenie slovenskej spoločnosti má pozitívne ohlasy nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, keďže ide o celosvetový problém. Ich víziou je dostať v čo najkratšom čase tieto toalety pre psíkov do všetkých krajín. Už dnes majú dohodnuté spolupráce v Nemecku, Belgicku, Poľsku, nasledovať budú čoskoro Česká republika, Holandsko a pravdepodobne Rakúsko. Obrovskou výhodou je patentová ochrana, vďaka ktorej nemusia riešiť priamu konkurenciu.
 

Máme nastavený model spolupráce, ktorý sa nám v zahraničí osvedčil a stále sme otvorení novým spoluprácam či už na Slovensku alebo v zahraničí. Celý produkt je zákazníkom poskytovaný ako služba so servisom, takže majiteľ má plný komfort a nemusí sa o nič starať. Či ide o veľkú firmu alebo jednotlivca, kto má záujem podieľať sa na expanzii tejto užitočnej novinky vo svete, môže nás kontaktovať a predstavíme mu podrobnosti“ dodáva Ing. Tomáš Szabo, konateľ spoločnosti ECO DOG PARTNER, ktorá je aktuálne hlavným partnerom výrobcu.

 

wc pre psa, toaleta pre psa,zničený trávnik od psa, eco dog toilet

ECO DOG TOILET


Ako to funguje


Na stránke www.psiatoaleta.sk sú na výber aktuálne 3 modely. Po objednávke zaplatí klient zálohovú faktúru a obratom ide pokyn do výroby. Následne príde profesionálny tím stanicu aj s celým príslušenstvom nainštalovať a vysvetlí klientovi jej použitie. Minimálne 2x ročne príde servisný tím vymeniť starú filtračnú a absorpčnú zmes za novú, doplniť feromóny, vysypať kôš, doplniť vrecúška a spraví celkovú údržbu zariadenia. Majiteľ psíka má tým pádom o všetko postarané a môže si bez dodatočných starostí užívať všetky výhody zariadenia.


Bonus: Aktuálne od 12.8.2020 je prvých 50 objednávok zaradených do súťaže o špičkovú kosačku EGO POWER v cene 549 €.

Ak chcete vedieť, či ste to stihli, neváhajte a ozvite sa na 0948 996 992 alebo info@ecodogpartner.sk

wc pre psa, toaleta pre psa,zničený trávnik od psa, eco dog toilet, psí záchodwc pre psa, toaleta pre psa,zničený trávnik od psa, eco dog toilet, psí záchodwc pre psa, toaleta pre psa,zničený trávnik od psa, eco dog toilet, psí záchod


Hlavný partner Queedo
Spoločnosť ECO DOG PARTNER dnes hľadá a dáva príležitosť aktívnym partnerom pri uvedení tejto novinky na trh. Partnerská firma či organizácia vie profitovať z každého zariadenia a aj jeho následného servisu (hoci ho priamo nevykonáva). 
Hlavným partnerom je Queedo.sk – internetová predajňa s kvalitnými chovateľskými potrebami pre psov a mačky. Ich prednosti spočívajú v aktívnom poradenstve zákazníkom, garanciou vrátenia peňazí a osobitým prístupom k zákazníkovi. Ich cieľom je stať sa komplexnou predajňou s potrebami pre psov a mačky. Na Instagrame či Facebooku pravidelne organizujú zaujímavé súťaže a zanechaním kontaktu na stránke psiatoaleta.sk získavate automaticky zľavu 15 % na ich produkty.


Cieľom je, aby sa povedomie o ECO DOG TOILET neustále zvyšovalo a dozvedelo sa o tejto užitočnej novinke čo najviac ľudí. Časom by nemalo chýbať v portfóliu žiadneho kvalitného pet e-shopu a do spolupráce sa zapájajú aj záhradkárske firmy či útulky. Ich zoznam nájdete tu.
 

Reklama
Blog Fórum