Príbeh o motýlikoch pre psíkov

Keď niečo začne od srdca a s radosťou, je to predzvesť toho, že to bude výborné! Prečítaj si príbeh o motýlikoch, ktoré pomáhajú psíkom v útulkoch....

Príbeh o motýlikoch pre psíkov
Zdroj foto:
5005
Reklama

Príbeh o motýlikoch pre psíkov

 

Keď niečo začne od srdca a s radosťou, je to predzvesť toho, že to bude výborné!

 

Moje meno je Katka a myslím si, že psík vyzerá výborne s motýlikom. Je to štýlove, elegantné a zároveň milé. Tak som ich začala vyrábať. Sama, doma, stručne - ručne.

 

Vlastne tá myšlienka psíka s motýlikom začala, keď som raz niekde na ulici videla maleho mixnutého jazvečíka a mal na obojku červený károvaný motýlik. Hneď som si pomyslela, že to vyzerá super a že Kadlovi (môjmu psíkovi) by sa jeden tiež určite hodil.

 

Motýlik som hľadala snáď 2 roky! Primárne som hľadala motýliky pre ľudí, ale nikde nič. Ani v mojích obľúbených vintage obchodoch a “sekáčoch”. Jednoducho motýliky boli vymyznuté.

 

Potom niekedy v lete som konečne našla jeden, čo sa mi páčil! Bolo to na dizajn trhu v Prahe a motýlik bol samozrejme vyrobený pre muža.

 

Od momentu, čo Kadlino mal motýlik na obojku (a nosil ho samozrejme stále), pútal pozornosť úplne každého na ulici a bolo vidno, že s ním robí radosť! Bolo to veľmi milé a mňa to tešilo smiley. To bola práve tá inšpirácia, ktorá má dostala k zamysleniu “Prečo nevyrábam motýliky ja sama? Ľudí by to určite potešilo a mohli by si kúpiť motýlik aj pre svojho hafana!”

Som kreatívny človek, ktorého baví niečo vlastnoručne vyrábať. No tak som sa do toho pustila! Začala som motýliky pre psíky vyrábať popri mojej práci smiley.

Od začiatku mi bolo jasné, že motýlikmi chcem pomáhať zvieratkám. Celý život sa zapájam do rôznych aktivít, ktoré pomáhajú opusteným či týraným zvieratkám, aby mohli byť zdravé, veselé, hravé a aby boli milované.

Z každého motýliku preto venujem 30% z predaja na podporu útulkov a iných organizácií. Buď nakupujem veci, ktoré práve potrebujú alebo venovaním finančných prostriedkov.

Organizujeme aj aukcie / tržby, priamo na strankach útulku či danej organizácie a motýliky vyrábam zadarmo alebo len za cenu výroby, aby sa všetky finančné prostriedky, ktoré sa vyzbierajú venovali na konkrétnu potrebnú vec.

Funky Dog Bow Ties som založila v auguste 2015 a všetko to začalo celkom rýchlo. Začalo to Facebookovou stránkou. Potom nadšencov pribúdalo, tak som v novembri spustila e-shop, kde prezentujem všetky kolekcie a pravideľne pridávam novinky.

Tvárou značky je môj milovaný Mr. Cuddlo (“Kadlo”) - neobyčajný psík so silnou osobnosťou, plemeno “čisto-krvný oriešok”.

Každá fotka, ktorú mi pošlú spokojní zákazníci ma nesmierne poteší! Každý jeden psík bez rozdielu na plemeno vyzerá úplne neododateľne s motýlikom! smileyNa stránkach či instagrame máme veľa fotiek a ich obľúbenosť je až neuveriteľná wink

K motýliku vždy pribalím domáce maškrty pre hafanov a ešte kartičku s fotkou a popisom psíka, ktorému prispeli kúpou a ktorý hľadá domov. Vyzývam tak klientov, aby fotku zdieľali a pomohli tak s adopciou.

Motýlik sa na obojok či postroj psíka upevní jednoducho a rýchlo pomocou suchého zipsu na zadnej strane motýlika. Doplnok sa preto dá jednoducho dať dole či vymeniť podľa potreby. Psíkovi motýlik neprekáža ani nevadí, nemá si ho v podstate ako roztrhať či rozhrýsť.

Motýliky sú ručne vyrábané z kupovaných či recyklovaných bavlnených látok. Počas roka pripravujeme niekoľko variácií ako je letná či jesenná ale aj Vianočná a Veľkonočná kolekcia. Na svoje si prídu aj vyznávači konkrétneho štýlu ako je punk, rock či hippie.

Pridajte sa “do klubu” motýlikových nadšencov s nami – www.BrunovObchodik.sk


Katka dokonca vyrobila motýlik aj pre nášho Bruna! Uznaj, je z neho obrovský fešák wink

 

 

Vianočné motýliky pre psov odštartovali svoj predaj aj u nás v Brunovom obchodíkuAby aj psíky v útulku mali pekné Vianoce!

 

Až 30% z ceny motýlika venujeme chlpáčom v núdzi a po celý rok sa budú striedať nové kampane pre rôzne organizácie.

 

Reklama
Blog Fórum