Dokonalý pes

Dobrí ľudia z KS Zvolen ti chcú predstaviť dokonalého psa. Aký v skutočnosti je a ako takého psa získať sa dozvieš v článku

Dokonalý pes
Zdroj foto:
2918
Reklama

 

Dokonalý pes

 

My, chlpaté tvory z Karanténnej stanice vo Zvolene vám touto cestou predstavujeme dokonalého psa:

 

Medzi jeho hlavné dobré vlastnosti  patrí nepĺznuca srsť a jednoduchá starostlivosť. Kľudne ho môžete zaparkovať do poličky, skrine či perináka, keď sa zunuje. Nepýta jesť a ani vodu mu netreba, nepotrebuje sa venčiť. Od začiatku ovláda na sto percent dva dôležité signály „sadni“ a „zostaň“. Nemusíte sa báť že vám rozvláči papuče po byte, obhryzká roh na polici, určite vám nevytrhá vaše obľúbené kvietky zo záhonu či nevytiahne deku z búdy práve keď prší.  Záujemcovia o takéhoto psa nech sa dostavia do najbližšej hračkárne.

Ostatní, ktorí ste ostali čítať a chcete živého verného tvora s potrebami a pocitmi, ktorý vám venuje svoj zostávajúci život a vy na oplátku svoje srdce, nás môžete prísť pozrieť  do Karanténnej stanice mesta Banská Bystrica vo Zvolene. Máme všetky možné aj nemožné veľkosti, farby, určite si vyberiete toho pravého spoločníka vašich dní.

V prípade záujmu pomôcť materiálne sa určite potešíme piškótkam, granulkám, konzervám, pomôžu deky, plachty, obliečky, uteráky, či hračky, obojky, vôdzky, misky...

 

No môžete sa zastaviť len tak nás prísť pozrieť a zobrať na prechádzku, ideálne v naše otváracie hodiny:

Pondelok: zatvorené (sanitárny deň).
Utorok až piatok: 13:00 do 16:00 (ten ideálny čas na venčenie alebo adopciu).
Sobota a nedeľa: v doobedňajších hodinách len po telefonickom alebo mailovom dohovore, aby nám naši ošetrovatelia vedeli prispôsobiť kŕmenie.

Nájdete nás na adrese:

Karanténna stanica mesta Banská Bystrica so sídlom vo Zvolene
Unionka 17, (mestská časť Balkán)
96001 Zvolen
Slovenská Republika

Predbežne si nás môžete pozrieť na našej webovej stránke:

www.kszv.sk

alebo na facebooku:

www.facebook.com/kszvolen

Vzorne sa o nás starajú:

Michal Nichta - +421 918 505 254
Zlatica Ťapušíková - +421 915 699 756

V prípade akýchkoľvek otázok, dotazov, nápadov, návrhov  nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom našej mailovej adresy:

info@kszv.sk

 

 

Reklama
Blog Fórum