Melónové mrazené mňamky pre psov

Ideálne mrazené osvieženie plné vitamínov, minerálov a vody, ktoré psíkov počas letných dní príjemne osviežia a hydratujú. Inšpiruj sa skvelým receptom!

Melónové mrazené mňamky pre psov
Zdroj foto:
13021
Reklama

DIY: Melónové osvieženie pre psíkov

V horúcom letnom období padne nie len nám príjemné mrazivé osvieženie vhod. Čo by si povedal na to, že pre svojho miláčika vyrobíš skvelú mrazenú pochúťku plnú vitamínov, minerálov a vody zo šťavnatého melóna?

 

Pes a melón

Melón obsahuje beta-karotén, horčík, draslík, vitamín A a C. Pre svoje zloženie je ideálnou pochúťkou plnou vody, takže tvojho miláčika pekne hydratuje a to najmä počas horúcich letných dní.

Pozor! Pred tým, ako psíkovi ponúkneš šťavnatý melón, odstráň šupku a aj jadierka. Tie do žalúdka psíka rozhodne nepatria. A nezabudni, všetko z mierou! Dbaj na to, aby tvoj chlpáč dostával vyváženú stravu, ktorá obsahuje všetky živiny, pre zdravý život tvojho psa.

 

RECEPT NA MRAZENÚ POCHÚŤKU:

Budeme potrebovať:

  • 2 šálky vodného melóna (bez kôstok a šupky!!!)
  • 1 šálku kokosového mlieka alebo kokosovej vody
  • 1/4 šálky medu

Jediné čo musíš urobiť, je všetky tri ingrdiencie uvedené vyššie šupnúť do mixéra. Rozmixuješ na tekutinu, štruktúrou podobnú ako smoothie a naleješ do silikónovej nádobky na ľad alebo do formičiek na keksíky. Dáš na niekoľko hodín zamraziť a môže sa servírovať výborná mrazená mňamka pre tvojho miláčika. A vieš čo je najlepšie? Takúto mňamku si môžete užívať obaja. wink

Dobrú chuť!

 

Ak sa rozhodneš tento skvelý recept vykúšať, pošli nám fotku s tvojim miláčikom a  touto mňamkou na náš e-mail  pesbruno@pesbruno.sk a my ťa za to odmeníme! smiley 

 

Týmto skvelým receptom sme sa inšpirovali na stránke úžasných chlpáčov Shelby, Oakley, Memphis a FurAngel Shiloh: gonetothesnowdogs.com

 

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

Reklama
Blog Fórum