Lososové maškrty pre psov

Zdravá maškrta pre psíkov v ktorej nájdeš lososa, čučoriedky ale aj biely jogurt. Mňam! Pozri si recept a urob radosť svojmu chlpáčovi.

Lososové maškrty pre psov
Zdroj foto:
3294
Reklama

DIY: Lososové maškrty pre psov

 

Budeme potrebovať:

200g konzervovaného červeného lososa (najlepšie s kožou a kosťami)

1/4 šálky bieleho jogurtu

4-8 lístkov čerstvého špenátu

1/4 šálky čerstvých alebo mrazených čučoriedok

štipka čerstvého nastrúhaného zázvoru

Všetky tieto zdravé ingrediencie poriadne zmixuj v mixéri. 

 

A čo teraz?

Možnosť č. 1

Zober si plniacu hračku (loptičku, kostičku) tvojho psíka, naplň ju zdravou mňamkou a nechaj ho, nech si to poriadne užije. Zabavíš ho na poriadne dlhú chvíľku wink

Možnosť č. 2

Počas horúcich dní môžeš šupnuť naplnené hračky do mrazničky. Dáš na pár hodín zamraziť a potom ponúkneš mrazené osvieženie tvojmu nezbedníkovi.

Možnosť č. 3

Zober si nádobky na ľad alebo silikónové formičky na keksíky, naplň ich zmesou a daj zamraziť. Vzniknú tak zdravé osviežujúce maškrty pre tvoju chlpatú lásku. 

 

Táto maškrta pre psíkov obsahuje poriadnu zásobu omega3 mastných kyselín, vitamínu D a antioxidantov. Je vhodná pre psov trpiacich artritídou, poruchami imunitného systému, pokožky či srsti. 

 

Dobrú chuť! kiss

 

Ak sa rozhodneš tento skvelý recept vykúšať, pošli nám fotku s tvojim miláčikom a  touto mňamkou na náš e-mail  pesbruno@pesbruno.sk a my ťa za to odmeníme! smiley 

 

Týmto skvelým receptom sme sa inšpirovali tu: Monica Segal a Rodney Habib

 

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

Reklama
Blog Fórum