Hafkáči od Zaka

Zak je v útulku najdlhšie, preto by ti chcel predstaviť svoj prechodný domov a svojich kamošov - HAFKÁČOV z OZ na pomoc opusteným a týraným psom z Považskej Bystrice.

Hafkáči od Zaka
Zdroj foto:
2832
Reklama

Čavki havki, priatelia!

Volám sa Zak a som právoplatný občan OZ Hafkáči už takmer od úplného začiatku, takže sa zrejme zhodneme, že ako hovorca okrem mňa nik neobstojí! A keďže dievčatá, ktoré sa o nás starajú, sú priskromné, rozhodol som sa, že vám to, ako to u nás chodí, všetko sám vyštekám, beztak mám na to najlepšie predpoklady!

Hafkáči nie sú len také obyčajné OZ, Hafkáči sú zázrak v podobe neskutočného počtu dobrých ľudí, ktorí sa o nás denne starajú a pravidelne nás navštevujú a brávajú na prechádzky, bijú sa o nás, aby si nás uchmatli, keďže sme jeden úžasnejší ako druhýýýý (ja som najúžasnejší). Čo mňa osobne najviac teší, dobre nás kŕmia, maškŕt však nikdy nie je dosť, a tak som sa minule rozhodol zožrať v koterci koberec. Ale to je iný príbeh, o tom mi zakázali hovoriť.... smiley  Každopádne s nami však o zábavu rozhodne nie je núdza. laugh A potrebujeme nový koberec! smiley

V našom OZ sú psíčky od výmyslu sveta, často k nám prichádzajú ťažko umiestniteľní kamoši zo Slobody zvierat alebo psíky, ktoré reagujú agresívne, a u nás sa ako šmahom čarovného prútika menia zo dňa na deň na nepoznanie a končia v skvelých domovoch. Čo vám poviem, mám na nich dobrý vplyv. 

Sme kríženci krížencov od výmyslu sveta, všetci s patentovanou známkou © originalita, hrdí a spokojní kastráti. Psíky s dôstojnými šedinkami a večnou dušou šteniatka, bezgaučáci i bezbúdovci, milovníci mačičiek (mňam), anorektičky s ambíciou všetko zmeniť (najlepšie za deň) i tlsťoškovia s rovnakým predsavzatím (smerom k vyšším číslam váh), ťahači, ktorí vás vďačne vezmú na cestu okolo sveta za tri sekundy a radi si z vás urobia simuláciu sánok (nie sme nároční a vieme sa vynájsť s tým, čo je k dispozícii), najväčší fanúšikovia symfónie šuštiaceho vrecka s piškótkami (ale ak si potrpíte na velikánoch, pokojne aj s Mozartovými guľami), fofolové psíčatko, mladý útulkový Pavarotti, severan s hypnotickým pohľadom, herečka Šelma z Háye ašpirujúca na Oscara, ale pokojne aj na Mateja, Juraja, Andreja, Milku, Kristínku alebo kohokoľvek, kto jej ponúkne skvelý domov, milovník alternatívnej scény Bary Barman pre každého indie maniaka, útulkáčsky Ricky Martin pre obdivovateľov mainstreamu, ušoplesk, surikata, líštička, vĺčko, poník či fenek v prestrojení, stálice i zelenáči, duracelky, útulkové bumerangy, malí i veľkí výmyselníci, puberťáci i šteniatka, typicky netypickí bundáši i tajomstvá s nádychom exotiky - tí všetci nepovšimnute čakajú práve na vás.

A preto vás pozývame, staňte sa členom našej svorky. smiley Či už v podobe adopcie, dočasnej opatery, alebo finančnej pomoci, ktorou nám zaručíte all inclusive servis, kým sa aj na nás usmeje šťastíčko. Prípadne sa k nám pripojte aspoň virtuálne. Nezatvárajte pred nami oči, sme tu len pre vás. 

 

Detail účtu: 2887262157/0200, Swift: SUBASKBX, SK55 0200 0000 0028 8726 2157 , VÚB BANKA

 

A na záver ešte technická poznámka, pretože opakovanie je matka múdrosti - naozaj veľmi radi dobre papáme! smiley Cítite ten náhly príval inšpirácie? Poslúchnite ho a niečo chutnučkééé nám pošlite, pokojne objednávajte aj od kamoša Bruna, ten má ten najlepší vkus. Šup-šup. wink  – ak túto poznámku v texte nenájdete, prešiel cenzúrou!

 

 

Príďte na návštevu. wink (*Aj s „podslinkami“.)

Tu sme:Považské Podhradie 342 

017 01

Telefonický kontakt: 0911 290 983


Ale inak vás ozaj ľúbime absolútne nezištne! 

Váš gróf Zak von Zakynthos 

Reklama
Blog Fórum