Tekvicové sušienky pre psov

Sezóna tekvice je v plnom prúde a táto zdravá potravina nemôže obísť ani našich psov. V článku nájdeš skvelý recept na tekvicové sušienky a taktiež sa dozvieš aké zdravotné benefity prináša tekvica našim psom.

Tekvicové sušienky pre psov
Zdroj foto:
6506
Reklama

DIY: Tekvicové sušienky pre psov

Ingrediencie:

 

  • 150 g tekvicového pyré
  • 1 vajce
  • 1 polievková lyžica javorového sirupu alebo medu
  • 1 čajová lyžička olivového oleja
  • 200 g celozrnnej špaldovej múky
  • 2 polievkové lyžice drvených ovsených vločiek

 

 

Postup:

Najprv si pripravíme tekvicové pyré. Tekvicu prekrojíme na polovicu, vyberieme jadierka a dame piecť do rúry na 180°C na cca 50 minút, po upečení z tekvice vidličkou vyberieme dužinu a necháme vychladnúť.

V miske zmiešame tekvicové pyré s ostatnými ingredienciami a vypracujeme cesto. Cesto vyvaľkáme a vykrajujeme ľubovolné tvary. Povykrajované sušienky poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Pečieme asi 20 minút na 180°C, potom necháme dosušiť v pootvorenej rúre.

 

 

 

A nezabudni sa s nami opäť podeliť o fotografie tvojho miláčika s novou pochúťkou a my ťa za to odmeníme wink  Krásne fotografie posielaj na pesbruno@pesbruno.sk

 

Viac receptov nájdeš tu >>> Brunov receprátik <<<

 

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

Anita Bohunická
Anita Bohunická
Už od detstva som milovníčka psov. V januári tohto roku som si domov priniesla šteniatko Anglického bulldoga, môjho miláčika Harveyho. A keďže Harvey veľmi rád papá, ja rada pečiem a chcem mať pod kontrolou to, čo mu dávam do misky, tak som sa rozhodla, že mu budem piecť domáce pamlsky - keksíky :)
Reklama
Blog Fórum