Bruno odporúča - Do psí misky

Otázka stravovania trápi nejedného psičkára, ktorý sa často stretáva s dilemou GRANULE - BARF - VARENÁ STRAVA. Prečo sme vsadili na BARF a odkiaľ prichádza mäso do misky nášho Bruna sa dozvieš v článku.

Bruno odporúča - Do psí misky
Zdroj foto: PesBruno.sk
9550
Reklama

Bruno odporúča – Do psí misky

 

Keď bol Bruno šteniatkovská guľa, uvažovali sme nad tým, aká strava by bola pre neho najvhodnejšia. Prvé, po čom sme siahli, boli analýzy desiatok druhov granúl, zloženie, spôsob výroby. Prešiel si tým každý z vás.

Zdravý sedliacky rozum a ďalšie študovanie nás priviedlo k BARF-u. To, čo je BARF a na akom princípe stravovanie psa surovým mäsom funguje, sme vám už predstavili.

 

Prečo práve BARF?

Najdôležitejšie je, že vždy presne viete, čo do misky svojho psa dávate. Žiadne konzervanty či farbivá.

Zdravotné benefity kŕmenia prirodzenou stravou sú pre nás prvoradé. Zdravá a lesklá srsť, silný imunitný systém, perfektne fungujúce trávenie či obmedzená tvorba zubného kameňa sú len zlomkom toho, čo prirodzená strava prináša. A Bruno jednoducho surové mäso miluje.

Potrava je vždy čerstvá a takisto aj kvalita mäsa či príloh vždy závisí od nás samotných.

Na rozdiel od kŕmenia suchou stravou, pri BARF-e milujeme tú rozmanitosť pri príprave jedálnička pre nášho Bruna. Spočiatku sme navštevovali nášho mäsiara, no výber mäska pre nášho psa nebol práve najväčší. Chvalabohu, existuje rozvoz mäsa práve pre nadšencov BARF-u.

 

Odkiaľ kvalitné mäso?

Obchodík tuto od bratov Čechov dopsímisky.eu si získal Brunovo srdce a aj žalúdok.

Robiť niečo od srdca a z lásky k zvieratám nám veľmi imponuje, a preto sme sa rozhodli zveriť stravovanie nášho Bruna do rúk tejto malej rodinnej firmy z Čiech.

Má na výber z kvalitného mäska, ktoré je starostlivo pripravené, či už v mletej podobe, alebo v celku.

Hovädzie, teľacie, bravčové, králičie, kačacie, zverina či Brunove obľúbené ryby sú len zlomok toho, čo nájdete v tomto milom obchodíku, ktorý vedú skvelí ľudia. Veď presvedčte sa sami: http://www.dopsimisky.eu/

 

 

Nezabúdajte na doplnky

Aby barfujúcim chlpáčom nič v jedálničku nechýbalo, sú veľmi dôležité aj doplnky stravy, na ktoré netreba pri barfovaní zabúdať. Bylinky, vločky z pohánky a ryže či chrumkavá zmes obilninových a zeleninových vločiek, na tom si Bruno veľmi rád pochrumkáva.

 

Potrebujete poradiť ohľadne BARF-u?

Ak ste v BARF-e úplní začiatočníci, kamaráti z Do psí misky vám veľmi radi poskytnú poradenstvo ohľadne BARF-u, a to zdarma, stačí im napísať.

 

Kvalitné mäsko už aj na Slovensku

Dobre viete, že Bruno je prajný, a preto sa o mäsko rád podelí. ;)  Do psí misky robia rozvoz aj na Slovensko a TU si môžete pozrieť ich trasy. Ak môžeme zhodnotiť komunikáciu s obchodom, je skvelá. Už od objednania až po dovoz dobrotiek. Kuriér vám mäsíčko donesie v presne stanovaný čas a váš chlpáč si môže pochutnávať na skvelom jedle.

 

 

Reklama
Blog Fórum