Vysnený Belko sa na Wintera premenil

Lenka nezachránila psíka z útulku, ale zato pomohla šteniatku tak, aby útulok nikdy nespoznalo. Prečítaj si aj jej príbeh záchrany so šťastným koncom.

Vysnený Belko sa na Wintera premenil
Zdroj foto: PesBruno.sk
2815
Reklama

Vysnený Belko sa na Wintera premenil

 

Od malička som vždy chcela psíka, ako každé malé dieťa som si vymýšľala neviditeľného kamaráta. Ten môj bol biely psík a volal sa Belko, vtedy som mala asi 4 roky. Ale nikdy počas dospievania som sa k psíkovi nedopracovala. Až kým som nemala 19 rokov.

 

V jednej chatovej oblasti žila svorka psíkov, ktorá nikomu nepatrila. Kŕmili ju záhradkári. V lete sa narodili jednej fenke šteniatka. Boli tri. Jedna fenka a dvaja psíkovia.

adopcia-pes-utulokFoto: PesBruno.sk

Väčšinou sme videli len čierne šteniatko pobehovať po ceste, ostatné šteniatka sme vôbec neregistrovali. O tom, že toto psíča má aj súrodencov, sme ani netušili. Až jeden deň, keď sme boli celá rodina na chate, sa popod plot k nám prirútilo malé biele klbko. V papuľke nieslo roztrhanú hračku, s pyšným výrazom, že akú on má hračku krásnu, ktorú nám prinieslo ukázať.

adopcia-pes-utulokFoto: PesBruno.sk

To malé biele klbko si nás vybralo za svojich a na prehováranie mojej rodiny je od vtedy mojím najlepším spoločníkom. Vtedy sa všetci smiali na tom, že tomu ,,Belkovi,, (v skutočnosti Winterovi), trvalo dlhé roky, kým ma tá jeho duša našla.

 

Keby sme ho nezachránili, neviem ako dlho by žil. Neskôr sme zistili, že má choré srdiečko, ale bojujeme spolu už 8 rokov. Nikdy by som ho nevymenila. heart

adopcia-pes-utulokFoto: PesBruno.sk

A nakoniec boli všetky psíky z osady umiestnené do nových domov. Možno pre niekoho neuveriteľný a úsmevný príbeh ale takto to naozaj bolo. smiley

 

 

Reklama
Blog Fórum