Teo z kontajnera už tri roky spáva na gauči

Malý Teo bol v správnom čase na správnom mieste a svoju novú rodinu si veľmi rýchlo získal. Zuzka s Alexom neodolali a teraz im Teo s láskou dekoruje ich spoločný príbytok.

Teo z kontajnera už tri roky spáva na gauči
Zdroj foto: Zuzana Kafalov
4525
Reklama

Teo z kontajnera už tri roky spáva na gauči

 

Pred 3 rokmi do nášho života vstúpil on...malé rozbláznené klbko. Keď sme si zaobstarali vlastné bývanie, vedeli sme že štvornohý chlpáč v našej rodine nemôže chýbať. Na internete som objavila stránku, že 3 šteniatka sa našli v kontajneri, tak som manžela otravovala - poďme sa na ne pozrieť.

adopcia-utulok-pesFoto: Zuzana Kafalov

Prišiel "pohovor" u pani, ktorá psíkom hľadala tie najlepšie domovy. Keď som ho prvýkrát zbadala, hneď sa ku mne rozbehol a vedela som, že si nás vybral. Náš Teo smiley

 

Prvú noc sme spali všetci traja na gauči v obývačke, aby mu nebolo smutno a ráno o šiestej (v sobotu podotýkam) sme už utekali na prvú prechádzku. Prvé dni boli rozpačité a opatrné, manžel bol s Teom na "materskej dovolenke" a zvykali sme si jeden na druhého. Ako sme pomaly rástli, z Tea sa vykľul dekoratér vankúšov, každý deň nás čakal odhryznutý iný rožtek vankúša. Rád sa hrával aj s hlinou v kvetináčoch, asi ma chcel upozorniť, že ich málo polievam cheeky. Po roku sa rozhodol, že sa mu nepáči gauč, tak vyhrýzol dostatočne veľkú dieru s odkazom „vymeniť“.

adopcia-utulok-pesFoto: Zuzana Kafalov

Potom prišla fáza, som úžasný a poslušný pes a nebudem nič ničiť, len si zapamätajte, že auto a voda nie sú moji kamaráti. Ale piškótky ľúbim aj ráno aj večer.

 

V máji oslávi 3 roky a až teraz sa naplno prejavila jeho povaha teriéra. Dlhá prechádzka počas ktorej sa ponaháňa aj sám so sebou, ak nie sú nablízku jeho ušaté kamošky. Potom si už človek povie „paraaada, bude spať, je vyčerpaný“ ale kdežeee, doma vytiahne loptičku a začína druhé kol. Ak si ovšem nájde svoju obeť.

adopcia-utulok-pesFoto: Zuzana Kafalov

Po práci sa vždy teším, ako odomknem dvere a jeho vrtiaci chvostík už nedočkavo čaká a teší sa každý deň z nášho príchodu. Život bez neho si už nevieme predstaviť, taká oddaná a čistá duša ako štvornohý miláčik neexistuje. Ľúbime ho ako koňa. heart

 

 

Reklama
Blog Fórum