Bruno odporúča dogfriendly Hotel Hviezdoslav ****

Slovensko je prekrásna krajina, ktorú treba spoznávať a užívať si ju po dúškoch. My sme sa tentoraz s Brunom vybrali do historického centra Spiša, do Kežmarku, kde sme si perfektne oddýchli v Hoteli Hviezdoslav****.

Bruno odporúča dogfriendly Hotel Hviezdoslav ****
Zdroj foto: PesBruno.sk
5764
Reklama

Bruno odporúča dogfriendly Hotel Hviezdoslav ****

 

 

Kežmarok je mesto obkolesené krásnou prírodou, kde to máte na skok do Vysokých Tatier, môžete pobehať Levočské vrchy, ale aj neďaleký Slovenský raj.

Kežmarok vás očarí svojím nádychom histórie, ktorý cítiť na každom kroku. Tak isto to bolo aj v hoteli, kde sme boli aj s naším Brunom ubytovaní.

 

PesBruno.sk

 

V historickom centre Kežmarku vás privíta čarovný Hotel Hviezdoslav ****, ktorý je, samozrejme, ku psíkom priateľský a Bruno bol taktiež vítaným hosťom. Bruno si svojím šarmom a neustále krútiacim sa chvostíkom ihneď všetkých získal.

 

PesBruno.sk

Ak si chcete dokonale oddýchnuť a uprednostňujete luxusnejšie ubytovanie, Hotel Hviezdoslav je na pobyt s vaším chlpáčom ako stvorený. Je to prvý „boutique“ hotel pod Tatrami, ktorý je charakteristický osobitou architektúrou a priam dýcha históriou, ktorú pocítite od vstupu do hotela až do vašej izby.

 

PesBruno.sk

Pokiaľ sa váš chlpáč stravuje surovou stravou, tak si nemusíte lámať hlavu, pretože každá izba a apartmán je vybavený minibarom s chladničkou, kde jedlo pre svojho chlpáča môžete odložiť.

 

Ak patríte medzi gurmánov, tak si v hotelovej reštaurácii Poézia určite pochutíte. Vďaka majstrom kuchárom zažijete priam gastronomický zážitok a, samozrejme, vyhovejú aj zložitejším požiadavkám a zohľadnia aj vaše zdravotné obmedzenia. Menu pre chlpáčov zatiaľ v ponuke nenájdete. 

 

PesBruno.sk

Kávičku a domáce dezerty si môžete vychutnať na teraske alebo  v Literárnej kaviarni pri dobrej knihe, kde pri vás môže zrelaxovať aj váš miláčik. 

 

PesBruno.sk

Vedeli ste, že priestor Lobby baru Múza slúžil v minulosti ako výrobňa perníkov a sviec z včelieho vosku?  V súčasnosti sa môžete v Lobby bare osviežiť chutnou limonádou bez chemických konzervantov, osviežujúcimi kokteilmi či  voňavou kávou v spojení s ručne robenými belgickými pralinkami. Pokocháte sa galériou osobností stredoeurópskeho významu, ktoré pochádzajú z Kežmarku alebo tu študovali a okrem vzácnych historických pamiatok dodávajú mestu genius loci.

 

PesBruno.sk

Ak chcete načerpať nové sily na turistiku, urobiť tak môžete vo Wellness centre Harmónia, ktoré je súčasťou hotela. Vo wellness centre nájdete  jacuzzi, saunový svet, masáže a relaxačné zábaly, oddychový priestor, ochladzovaciu miestnosť a ľadový dážď. Nechajte sa rozmaznávať tak ako my. Zaslúžite si to! Okrem masáží a zábalov je wellness centrum pre ubytovaných hostí neobmedzené a zahrnuté v cene pobytu.

 

PesBruno.sk

Joooj, či nám tam bolo dobre.  Ale nemyslite si, že sme len oddychovali. Samozrejme, sme si nenechali ujsť okolitú prírodu, a keď sme konečne Bruna dostali z pohodlného gaučíka, vybrali sme sa spoznávať okolie.

 

PesBruno.sk

V okolí sa nachádzajú významné pamiatky, ako sú Kežmarský hrad, Kaštieľ Strážky, Spišský hrad, Ľubovniansky hrad. My sme sa s Brunom vybrali spoznávať Kaštieľ Strážky, v areáli ktorého nájdete úžasný park, kde sú všetci chlpáči vítaní.

 

PesBruno.sk

Čaro Slovenského raja sme doteraz nepoznali, a keďže nám počasie až tak neprialo, vybrali sme sa na kratučkú turistiku na vrch Matka Božia, ktorý je vysoký 906 m. Kedysi vytváral s Medveďou hlavou prapôvodnú plošinu.  Zo strmých skalnatých výbežkov na severovýchodných stráňach vás očaria pohľady na dolinu Lesnice, na skupinu Turníka a na Vysoké Tatry.

 

PesBruno.sk

Dostanete sa tam autom na Košiarny briežok zo Smižian a Spišskej Novej Vsi a odtiaľ peši na Matku Božiu. Hneď ako sme vyšli na vrchol, nás prekvapila búrka, a tak sme ju romanticky prečkali pod stromami.

 

PesBruno.sk

Zmoknutí sme sa vybrali späť do hotela, kde sme si opäť užívali pohodlie a načerpávali nové sily.

 

PesBruno.sk

Za nás a aj za Bruna ubytovanie v Hoteli Hviezdoslav odporúčame všetkým psičkárom, ktorí majú radi vyšší komfort ubytovania, kvalitnú, priam zážitkovú gastronómiu a pozitívny vzťah zariadenia ku štvornohým priateľom.

 

PesBruno.sk

KONTAKT

Hotel Hviezdoslav ****

Hlavné námestie 95/49

060 01 Kežmarok

Slovenská republika

GPS súradnice: 49.137364, 20.431506

www.HotelHviezdoslav.sk

 

Tel., Fax : 00421 (0) 52 788 75 75

Mob.: 00421 (0) 917 954 369

 

E-mail: info@hotelhviezdoslav.sk

PARKING: Kostolné námestie, Námestie požiarnikov

GPS súradnice: 49.1372333,20.429284,17

 
Reklama
Blog Fórum