Bruno, láska na prvý pohľad

Príbeh mladej slečny a jej Bruna je veľmi úprimný. Nájdeš v ňom hlbší zmysel čistej lásky. Existuje snáď na svete niečo krajšie?

Bruno, láska na prvý pohľad
Zdroj foto: Júlia Tuhárska
2527
Reklama

Bruno, láska na prvý pohľad

 

Dobrý deň,

volám sa Júlia a môj psík sa volá Bruno. Toto je jeho a môj príbeh. smiley

 

Psíkov milujem už od malička a nemôžem bez nich žiť. Písalo sa 28.10.2015, kedy som si išla do Zvolenského útulku spolu s mojimi rodičmi vybrať psíka. Mala som vtedy dobrú náladu a proste celý deň bol perfektný. Tešila som sa že urobím dobrý skutok a zároveň niekto pribudne do našej rodiny a zároveň do môjho srdiečka.

adopcia-utulko-pesFoto: Júlia Tuhárska

2 týždne - 2 mesiace - dnes už 2 roky

Prišli sme do útulku a majiteľka nás hneď zobrala za šteniatkami. A vtedy to začalo. Uvidela som malé, čierne, chlpaté stvorenie. Bola to láska na prvý pohľad, nemohla som si pomôcť. Jeho očká hovorili tým najkrajším jazykom. Musela som ho mať.

 

Tak teda majiteľka útulku mi ho dala na vôdzku a povedala mi že sa narodil 11. augusta 2015. Teda keď sme si ho brali z útulku, mal iba 2 mesiace. Vraj ho našli niekde v meste, mal odrezaný chvostík a dieru v labke. A vraj keď ho našli, tak mal iba 2 týždne! Pred maminou som sa rozplakala, ona ma objala a môj malý chlpáčik, vtedy menovaný Pucko, sa ku mne začal túliť. Kým rodičia vypisovali nejaké papiere, ja som sa s ním hrala.

adopcia-utulko-pesFoto: Júlia Tuhárska

Cestou domov sme išli autom. V aute mi ležal na kolenách a ja som si ho zatiaľ privlastňovala, hrala som sa s ním a potom mu trošku prišlo zle. Keď sme už dorazili domov, nechala som ho, nech si poobhliada celú záhradu a jeho búdu, nech sa zoznámi zo všetkými ostatnými zvieratkami, ktoré máme na farme.

 

Priateľstvo od prvého momentu

Hneď v ten deň som ho zobrala na prechádzku po celej dedine. Celú cestu sa držal pri mne. Veľmi sa bál a ja som sa čudovala, že sme spolu iba 2 hodiny a už mi tak dôveruje.

adopcia-utulko-pesFoto: Júlia Tuhárska

Síce má teraz už rok a pól, ale stále to je šťastné, usmievavé, hravé šteniatko. Môj brat mu dal meno Bruno. Volám ho rôznymi menami napr.: Láska, Bubíšek, Černoško, Trdlo, Lasík a veľa ďalších. Poslúcha na meno a vie aj niekoľko povelov: sadni, daj pac, daj pac druhou labkou, daj päť, daj päť druhou labkou, fuj, môžeš a vie skočiť 1 meter a viac do výšky a 1 a pól metra do dĺžky. Pre mňa je to malý šampión. Mám s ním miliardy zážitkov. heart

 

Reklama
Blog Fórum