Skvelé dovolenkové tipy pre barfistov

Barfujete? Idete na dovolenku, alebo výlet a neviete ako zabezpečiť mäsovú stravu pre Vášho štvornohého miláčika? Máme pre Vás jednoduché a pohodlné riešenie. 100% mäsové konzervy z veľkých kusov mäsa.

Skvelé dovolenkové tipy pre barfistov
Zdroj foto: Hav-mňau
3806
Reklama

 

Častým problémom barfistov pri cestovaní býva práve zabezpečenie vhodnej stravy. Pri cestovaní zvyknú často nahrádzať barf stravu granulami, čo môže mnohým psom spôsobovať zažívacie a iné zdravotné ťažkosti. Vhodným riešením sú 100% mäsové konzervy. Ale nie hocijaké. Konzervy Max, ktoré si môžete kúpiť na stránkach www.hav-mnau.sk ponúkajú len to najlepšie pre Vášho miláčika.

 

Obsahujú 100%-né nemleté mäso. Sú varené pod vysokým tlakom vo vlastnej šťave, vďaka čomu sú kosti rozvarené a neštiepia sa. Neobsahujú sóju. Pri príprave nie sú použité žiadne konzervanty ani dochucovadlá. Každá konzerva je ručné plnená.        

                                                                                                      

 

 

 

Sú vhodné pre všetkých psov bez rozdielu pohlavia, veku a rasy wink.  Na dovolenke si nemusíte robiť starosti, nakoľko sa skladujú a podávajú pri izbovej teplote. Majú easy open otváranie a plastové viečka. Takto otvorenú konzervu môžete v chladničke skladovať niekoľko dní. 

Váš psík bude určite spokojný a vy s ním.

www.hav-mnau.sk

Reklama
Blog Fórum