10 mega vychytávok z Brunovho obchodíka pre tvojho psa. Vianoce sa blížia!

Stres okolo Vianoc? To u nás nehrozí. My presne vieme, čo naše psy chcú a potrebujú. Checkuj náš nákupný zoznam a nechaj sa inšpirovať.

10 mega vychytávok z Brunovho obchodíka pre tvojho psa. Vianoce sa blížia!
Zdroj foto: PesBruno.sk
4893
Reklama

10 mega vychytávok z Brunovho obchodíka pre tvojho psa. Vianoce sa blížia!

 

Pomaly sa blíži čas Vianoc a každý z nás začína rozmýšľať nad tým, ako obdarovať svojich najbližších. Netreba pritom zabúdať ani na našich chlpatých kamošov, ktorí nám celý rok robia radosť. Určite si okrem veľa lásky a chutného jedla od nás zaslúžia aj nejakú tu drobnosť. Alebo dve? To už je len a len na tebe. Poď sa inšpirovať do Brunovho obchodíku.

 

1. Puller

Mini, Midi, Štandard, Maxi. Takže absolútne pre každého psa! S pullerom je o zábavu postarané. Pes sa na ňom môže vešať, môžete sa oň spolu preťahovať, alebo ho môže aportovať, a to aj vo vode. Navyše okrem nekonečnej zábavy, s pullerom trénuješ a posilňuješ všetky svaly na tele tvojho psa. A tak trošku aj na tom tvojom. wink

puller, pes, vianočný darček pre psa

 

2. Svietiace lopty Chuck it!

Je tvoj pes večný aportér? Tak potom určite neváhaj. Aj v tme sa dá bezpečne aportovať. Stačí vlastniť svietiacu loptu Chuck it. Pár minút pod svetlom a zábava v tme môže začať. Svietiace lopty využiješ nielen v zime, ale napríklad aj v lete za horúceho večera pri vode. Pretože túto loptu neutopíš.

 

3. Parohy

Byť zdravý sa nosí! A tvoj pes sa chce tiež nosiť. Teda pardón, chce byť zdravý. Žuvanie parohu podporuje psychickú pohodu psa počas dňa, keď trávi čas sám. Popri vyplavovaní endorfínov, si pes čistí zubný kameň, prijíma živiny, ktoré parohy obsahujú a hlavne, neničí namiesto toho tvoje obľúbené topánky. Povedzme si to na rovinu, parohy sú jednoducho chutnejšie!

parohy pre psov, pes bruno

 

4. Beco pelech

Nič nie je lepšie ako dobrý spánok. Poznáš to? A čo tvoj pes? Och áno, posteľ je určite skvelé miesto, ale vlastný pelech a ešte k tomu EKO, tak to nemá hocikto. Výhody pre tvojho psa – Beco pelechy sú antibakteriálne a hypoalergénne, výhody pre teba – nezadržiavajú vlhkosť ani pachy. Nediskriminujeme, máme pre všetky veľkosti psov.

 

5. Tréningové odmeny Naturea

Už zase chceš svojho psa trápiť tréningom? Daj pac, urob salto, sprav mi rannú kávu. A čo za to? To by chcelo mega chutné odmeny, ktoré si tvoj pes zaslúži aj bez príkazov. Vyskúšaj tie od nás, miš-maš kvalitného mäsa a zdravej zeleniny stlačeného do chutných kúskov. Hovädzích, jahňacích, kačacích či rybacích.

 

6. Maznáci

Aj tvoj pes si zaslúži nič nerobenie, oddych a túlenie sa k svojej obľúbenej hračke. A prečo nemať za obľúbenú hračku práve jedného člena z Beco family alebo Green and Wilds? Sú 100% ekologické, bez zbytočných chemikálií a umelých prísad, jemné pre šteniatka, ale pevné aj pre trhačov. My sme vraveli, že sú jednoducho ideálni. heart

pes, eko hračky pre psov, pes bruno

 

7. Kniha

Asi darček skôr pre teba, ale úžitok bude určite spásať aj tvoj pes. Je tvoj pes plný energie? Chce športovať? Chce jesť zdravo a chutne? Chce byť masírovaný? Byť maximálne vychovaný a slušný? Byť svalnatý a pritom jemný canisterapeut? My máme knihy naozaj na každú príležitosť.

knihy o psoch, pes bruno, františek šusta, barf

 

8. FUNKY DOG motýliky

Aj pes chce byť za fešáka/za fešandu. A preto máme motýliky vo farbe elegantného kára, ale aj bláznivej ružovej. Suchým zipsom pripneš na obojok či postroj a zaručene bude tvoj pes za hviezdu každej mestskej promenády. Ak ti teda nevadí, že zatieni tvoju slávu. A pri srdci ťa môže hriať, že kúpou podporíš aj slovenské útulky.

motýlik pre psa, funky dog, pes bruno

 

9. Beco EKO misky

Ruku na srdce, z akej misky jedáva tvoj chlpatý miláčik? Z plastovej? Uf, to snáď nie. Navrhujeme ekologickú nápravu, vyskúšaj misky od značky Beco, ktoré sú vyrobené z prírodných bambusových vláken a ryžových šupiek. A keď sa neosvedčí, tak ju hoď do kompostu. Tam sa totižto za 3 až 5 rokov úplne rozloží. Paráda, nie?

 

10. Mylo ochranný krém na psie labky

Tento krém má toľko výhod, že sa to nezmestí ani do tohto článku. Ale v skratke: lieči popraskanú kožu na vankúšikoch labiek, ale tiež na ňufáku, chráni pred posypovou soľou a ľadom počas tuhej zimy, ale tiež aj pred horúcim asfaltom či extrémnym namáhaním počas krásneho leta. Tak choď do toho!

mylo, kréma na psie labky, bambucké maslo

 

Tak ako sa ti páči náš vianočný nákupný zoznam pre tvojho chlpáča? Nevrav, že si si nič nevybral. smiley A ak áno, tak neváhaj a pošli fotku z pod stromčeka.

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

Karolína Dobiašová
Karolína Dobiašová
Približne v 12tich rokoch som sa na prvý pohľad zaľúbila do toho najškaredšieho a chovaním asi najhoršieho psa aký v nitrianskom útulku kedy bol. Hoci som vtedy o výchove psov nič nevedela, náš vzťah, ktorý trval dennodenne celé štyri roky spravil z Laryho „Pána Psa“. Od toho času viem, že fráza „Nedá sa“ u mňa neexistuje. Som nepoučiteľný, celoživotný rojko s ruksakom na chrbte a večne hlavou v oblakoch.
Reklama
Blog Fórum