Postroj proti ťahaniu

Ahojte. Skúšali ste už ten postroj proti ťahaniu? https://shop.pesbruno.sk/vycvikove-pomocky/postroj-proti-tahaniu-l---cierny/96/276 Funguje?
Reklama
Lara111
pred 5 rokmi
CHCELA BY SOM UPOZORNIŤ ŽE PROTIŤAHACÍ POSTROJ NERIEŠI PROBLÉM PSA!!! RIEŠI IBA DANÚ SITUÁCIU!!! radšej dajte peniaze do prevýchovy psa ako do tejto "pomôcky"
aandrejkazz
pred 6 rokmi
Ahojte, my máme doma čerta jack russela a hneď po prvom venčení s týmto popruhom bolo neporovnateľné. Ako keby zázračný prútikom psík prestal ťahať. Jediný problém bol ten že síce obvod hrudníka zapadol do S popruh mu šúchal oblasť pod prednými nožkami, nakoľko má celkový objem hrudníka trošku väčší. Práve sme objednali veľkosť M tak uvidíme ako mu sadne :) V návode, ktorý bol v balení bola tabuľka veľkostí a nachádzala sa tam veľkosť S/M ale aj M/L. Môžno by bolo lepšie pre psíkov neštandardných rozmerov pridať do ponky eshopu aj tieto veľkosti. Určite by som to neprivítala iba ja :) Každopádne popruh stojí za objednávku a vyskúšanie.
Alis
pred 6 rokmi
Zdravim. Myslite, ze ma zmysel kupovat postroj proti tahaniu pre huskyho? Nikdy nebol vyuzity do zaprahu a ani to neplanujeme. Denne ma mnozstvo aktivit plus samozrejmostou je vybehanie v prirode. Len pri chodzi strasne taha do vsetkych smerov. Neviem to zatial odburat, je neskutocne tvrdohlavy...rozmyslam, ze pre zaciatok kupim toto voditko. Je tu niekto s huskym, kto by mi poradil, ci to nie je zbytocna kupa?
ika
pred 7 rokmi
Postroj sme kúpili pre nášho 6mesacneho bigla, najprv sme to mali asi zle utiahnute, odralo ho to pod nohami....teraz to ma voľnejšie, tak uvidíme....ináč oproti upevneniu voditka na obojku v podstate vôbec takto neťahá, horšie keď je vzadu a potrebujem ho potiahnuť, keď sa zatne, vtedy mám pocit, že mu to sťahuje nohy a ešte viac sa sprieči.....celkovo ale určite lepšie, možno ešte skúsim pripnutie na obojok aj postroj
Deva
pred 7 rokmi
My sme postroj kupili pre mladu a silnu krizenku ovciaka, ktora je sice od cistokrvneho ovciaka mensia ale silu na tahanie ma velmi velku :) Postroj nam pomaha, taha na nom ovela menej ako na obojku. Sice chce potiahnut (napr.ked niekde vidi psieho kamosa alebo ked sa blizime k vybehu) ale postroj jej to tak nedovoli ako obojok a aj pre mna je potom lepsie ovladatelna aj ked ju napr. drzim len jednou rukou. Jedinu nevyhodu vidim v tom, ze vzhladom na to, ze nasa fenka ma trochu menej objemny hrudnicek tak jej postroj pri dlhsom voditku pada dolu na labky, takze bud jej vtedy voditko pripinam zaroven aj o postroj aj o obojok ako nam aj poradili (aj ked toto riesenie trochu eliminuje "protitahaciu" schopnost postroja - citit ze takto taha trosku viac ale stale nie tak ako len na obojku) alebo ju mam na velmi kratkom voditku tesne pri nohe - vtedy netaha takmer vobec. Kazdopadne som rada, ze sme postroj kupili. Paci sa mi ze sa velmi jednoducho a rychlo zapina, aj nasa fenka si nan zvykla takmer okamzite a vzdy si ho pekne nechala "obliect" :)
Jaroslava Stloukalová
pred 7 rokmi
Ahoj, pořídila jsem pro naši ďáblici postroj proti tahání, ale na ni bohužel nefunguje:-( Chyba nebude v postroji, ale spíš v tom, že je to fenka zachráněná z množírny, kde byla určená k reprodukci štěňat bez PP, žila na nějakém dvorku ve smečce dalších pejsků, jako dříví v lese. Bohužel se to podepsalo na jejím chování - nejen tahání na vodítku, ale spoustu dalších "necností", které postupně odbouráváme. Jediné, co jí asi zůstane navždy je obrovské množství energie a radosti ze života, který teď má:-) Takže se vlastně nic nestalo, že to nepomohlo, hlavně, že je šťastná a my jen doufáme, že se to časem zlepší, jako jiné problémy, které měla a má.
Vladimír Čepela
pred 7 rokmi
Postroj proti ťahaniu používam u mojej fenky labradora už dva mesiace.Manželka i dcérka mi tvrdia,že je to neprirodzené,lebo doteraz boli zvyknuté na obojok.Ale fenke sa to páči!Neťahá,iba občas sa jej vodítko zapletie medzi nohami,ale to zrejme je moja chyba.Uvítal by som postroj DeLuxe s neoprénovou výstužou v hnedej,alebo čiernej farbe!Fenka je totiž hnedá a modrý postroj mi pre ňu pripadá krikľavý!!To je zatiaľ všetko-postroj vrele doporučujem!!!-určite vám pomôže. Vladimír
Kiarinka
pred 7 rokmi
Ja som bola milo pekvapena ako to fungovalo. Mam malu maltezacku a predtym tahala neskutocne. Chodzu cvicime s postrojom aj bez a pomaly sa blizime k cielu :)
Hanka&Dorris
pred 7 rokmi
Mali sme ho na veľmi ťahajúcu borderku.
Fena ťahá aj po použití tohto postroja...nejak ju neobmedzoval v ťahaní, stále skákala ako srnka ????
Samozrejme, trochu sa to zlepšilo a tento postroj mame stále doma pre budúceho ťahača????
Inak nas moc prekvapilo voditko k postroju ktoré sme nečakali????????
Myslím, že veľa psom pomohol, počula som naň chváli akurat naša sa rozhodla, že jej nič nezabráni v ťahaní ????❤
Jozef Dzurilla
pred 7 rokmi
Postroj funguje. Podmienka je správna veľkosť. Pozor pri meraní na dlhosrsté plemena a ročné obdobie. Meral som som to v zime (podsada bola veľmi hustá) no a v lete bol veľký, takže po skúsenosti idem kúpiť aj menší. V mojom prípade išlo o rozmer, ktorý prechádzal do väčšej veľkosti. Tiež nepoužívať dlhú vôdzku (skôr nakrátko), no a cvičiť, cvičiť ...
hanka36
pred 7 rokmi
Super, to by sa nám zišlo na toho nášho ďábla! :D vyskúšame.
Bibicka
pred 7 rokmi
Postroj som kúpila pred rokom a pol, keď sme si doniesli nášho druhého psíka, kríženca vo veku asi 4 mesiace. Psík bol veľmi temperamentný a pri prechádzke ťahal dopredu. Postroj bol od začiatku výborný pomocník. Akurát slúžil len asi 3 mesiace, pretože sme nedali pozor a po prechádzke sme postroj nedali psíkovi dole a on ho rozhrýzol. Psík už má dva roky, je podstatne kľudnejší, ale opäť uvažujem o kúpe postroja proti ťahaniu, pretože niekedy keď začíname prechádzku je divoký a ťahá dopredu, čo je problém, keď chcete ísť na prechádzku s dvoma psami rozdielneho veku, veľkosti a temperamentu.
r.kalina
pred 7 rokmi
Skusil som to, mozem povedat ze funguje, ale neriesi to problem. Treba so psom cvicit a odstranit pricinu tahania. Akonahle date postroj dole a nasadite klasicky obojok, pes opat taha. Jedine riesenie je vycvik, postroj je ako je vyssie pisane skor vycvikova pomocka.
Emese
pred 7 rokmi
Moje skusenosti s easywalkom su pozitivne a je vynikajuca pomocka pri uceni psa. Nasa bradacka od prveho momentu netaha ako predtym,velkost nam sadla perfektne.Ja som maximalne spokojna je to naozaj vynikajuca pomocka.Konecne uz nelietam za svojim psom ako lietajuci tanier????????
ivanuch
pred 7 rokmi
Používame postroj Easy walk odkedy sme ho objednali a sme veľmi spokojní. Náš psík ťahá neporovnateľne menej a hlavne sa nedusí ako na obojku, vrelo odporúčame.
Vlasta Boráková
pred 7 rokmi
prvy postroj som si kupila asi pred 2 rokmi a vtedy sa stal s mojim psom zazrak, prestal tahat, od vtedy uz mam stvrty postroj a nic ine nepouzivam, dakujem psovibrunovi za predaj tohto zazraku
Jana1
pred 7 rokmi
Používame postroj Easy walk stále a sme veľmi spokojní. Pes ťahá neporovnateľne menej a hlavne sa nedusí ako na obojku.
Iveta Fehérová
pred 7 rokmi
Ja som objednala postroj ale keďže moja borderka je šialenec :) tak tá ťahá aj s postrojom,dokáže si zodrať kožu až do krvi a ťahá aj cez bolesť. takže u nás to leží odložené v šuflíku.
Suri
pred 7 rokmi
Pravdupovediac, nie veľmi. Mali sme ho asi dvakrát, ale vôbec jej to nesedí. Okolo hrudníka je to nadoraz, ale vpredu sa to už nedá viac stiahnuť a padá jej to dole. Tlačí ju to pod pazuchami. Proste keď som jej ho dala, tak síce neťahala, ale len preto, že nešla vôbec. Musela som ju ťahať ja. Takže ho nepoužívame.
MAFY
pred 7 rokmi
Ja som pred nejakým časom tiež skúsila tento postroj proti ťahaniu, na Amstaffa,a som s ním ozaj spokojná. Ja za seba odporúčam :-)
Blog Fórum