S pullerom za zábavou aj na tréning

Unikátny, univerzálny a odolný. Áno takto by sme charakterizovali puller – výcvikovú pomôcku, ktorú ocení naozaj každý.

S pullerom za zábavou aj na tréning
Zdroj foto: Ve Shandor
3577
Reklama

S pullerom za zábavou aj na tréning

 

- Puller je unikátny -

Sada dvoch kruhov, ktoré si okamžite zamiluješ ty aj tvoj pes. Je vyrobený zo špeciálne ľahkého materiálu, ktorý nespôsobuje zubom ani ďasnám žiadne poškodenia. Navyše je zdravotne nezávadný a pri hre sa s ním ľahko manipuluje.

puller, puller sport, corgi, corgi kardigan, brunov obchodik, pes brunoFoto: Ve Shandor Photography

- Puller je univerzálny -

A to hneď trikrát. V prvom rade je obľúbený u všetkých psov bez rozdielu na plemeno či veľkosť psa. Naháňať ho budú šteňatá, ale s chuťou sa oň preťahovať chcú aj dospeláci všetkých bull plemien.

puller, dog puller sport, corgi, pes bruno

Foto: Ve Shandor Photography

V druhom rade si ho obľúbiš ty, či si mladý, starý, športovec alebo aj nie. Manipulácia s ním je naozaj jednoduchá, bezpečná a nenáročná. Intenzívny tréning a posilňovanie rôznych svalových partií u psa nadobúda s pullerom nový rozmer. Na jednej strane môžeš puller využiť ako motiváciu pri obedience, dogdancing či agility, na druhej strane sa puller môže stať priamo súčasťou samotného športu.

 

puller, dog puller, puler, pes bruno, corgi

Foto: Ve Shandor Photography

Spolu so svojím psom môžeš puller využiť pri intenzívnom tréningu behu a postrehu psa. Rovnako pri chytaní pulleru vo vzduchu pri výskoku, či sa s pullerom preťahovať. Skoro sme zabudli na zábavu pri vode. Áno puller pláva! A to je tretí dôvod, prečo je puller tak univerzálne unikátny.

 

puller, puler, dog puller sport, corgi, pes bruno

Foto: Ve Shandor Photography

Stačia iba 3 jednoduché cvičenia po dobu 20 minút a pes vydá toľko energie, ako by zabehol 5 km. Striedanie dvoch kruhov pri hre udržuje psa stále v strehu, precvičuje pri tom viac svalov ako pri bežnom tréningu. Hra, tréning, či samotný šport s pullerom príjemne psa vyčerpá a to fyzicky ale aj psychicky. A to všetko zábavnou formou!

 

puller, puler, sport dog puller, corgi, pes bruno

Foto: Ve Shandor Photography

- Puller je odolný -

Materiál, z ktorého je puller vyrobený umožňuje psovi ľahké a bezpečné zahryznutie. Vlastnosti a tvar pulleru sa pritom neznehodnotia. Hoci je veľmi ľahký (vďaka čomu pláva na hladine), je veľmi odolný na zhryz či pretrhnutie pri hre. Puller nezmení svoje vlastnosti ani pri takých aktivitách ako sú bull športy a vydrží zahryznutie a zavesenie sa aj tých najťažších plemien.

 

Nenechaj sa odradiť viditeľnými stopami po zuboch na povrchu pullera, či stratou hladkého povrchu. Ide o úplne bežný prejav materiálu a na kvalite pullera sa absolútne nič nemení.

 

Pozor! Nikdy nenechávaj psa samotného s pullerom a nedovoľ mu, aby ho žul.

puller, puler, sport dog puller, corgi, pes bruno

Foto: Ve Shandor Photography

Aké ďalšie výhody puller prináša?

  • materiál je zdravotne nezávadný

  • zuby a ďasná sú pri hre v bezpečí

  • ľahko sa drží v ruke

  • je odolný voči nečistote

  • ľahko sa čistí – stačí opláchnuť vodou

  • vydrží naozaj dlho

  • v balení sú vždy 2ks (až na veľkosť MAXI)

 

Pre akých psov je Puller vhodný?

PULLER STANDARD je vhodný pre tieto plemená psov:  mallinois, australský ovčiak, retríver, staford, boxer, pitbul, staffbull.

PULLER MIDI je vhodný pre tieto plemená psov: škótsky teriér, kokršpaniel, border kólia, fox teriér, beagle, jack russel teriér a podobné psy.

PULLER MINI je vhodný pre tieto plemená psov: koršpaniel, malý bradáč, pinč, mops, yorkšírsky teriér, jazvečík, malé teriéry, bišón, grifón, lhasa apso, papilon, pudel trpasličí, shi-tzu, a ostatní drobci.

PULLER MAXI je vhodný pre tieto plemená psov: cane corso, pitbull teriríér, stafordšírsky teriér, mastiff, bullmastif, americký bandog, bulldog, argentínska doga, boerboel, beauceron, brazílska fila, veľký bradáč, írsky vlkodav, kaukazský ovčiak, rodézsky ridgeback, rotvajler.

 

 

Prečítaj si aj článok o novom športe DOG PULLER:

>>> DOG PULLER, nový šport pre všetkých psov <<<

 

Zdroj foto:  Ve Shandor Photography

V hlavnej úlohe náš spokojný zákazník Teddy. https://www.instagram.com/teddy_tailorscardi/

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

Karolína Dobiašová
Karolína Dobiašová
Približne v 12tich rokoch som sa na prvý pohľad zaľúbila do toho najškaredšieho a chovaním asi najhoršieho psa aký v nitrianskom útulku kedy bol. Hoci som vtedy o výchove psov nič nevedela, náš vzťah, ktorý trval dennodenne celé štyri roky spravil z Laryho „Pána Psa“. Od toho času viem, že fráza „Nedá sa“ u mňa neexistuje. Som nepoučiteľný, celoživotný rojko s ruksakom na chrbte a večne hlavou v oblakoch.
Reklama
Blog Fórum