RECENZIA: Ochranný krém na psie labky a ňufák vyrobený na Slovensku

Zimou či teplom potrápené psie labky potrebujú adekvátnu starostlivosť. Prečítajte si recenziu na ochranný krém, ktorý je vyrábaný na Slovensku.

RECENZIA: Ochranný krém na psie labky a ňufák vyrobený na Slovensku
Zdroj foto: Ve Shandor
10070
Reklama

Recenzia:

MYLO OCHRANNÝ KRÉM NA PSIE LABKY

 

Ak máte doma neposedné šidlo, aktívneho športovca, dobrodruha alebo len mestského gaučového odfukovača, určite nebude ľutovať, ak si zadovážite Mylo ochranný krém na psie labky.

we shandor photography, mylo ochranný krém na labky, brunov obchodíkFoto: Ve Shandor Photography

 

Nebolo ľahké  nájsť vhodný krém, ktorý by neobsahoval  palmové oleje, hydrogenizované tuky (napr. avokádové maslo, sójový a olivový vosk ), syntetické a umelé farbivá, parfémy, parafín, vazelínu, živočíšne tuky alebo iné látky nie príliš prínosné pre naše jemné vankúšiky. Práve preto mi spravilo nesmiernu radosť, keď som sa dopočula o ochrannom krémiku na labky Mylo, nakoľko spĺňal všetky moje očakávania.

 

Pri všetkých produktoch od Mylo si môžete byť stopercentne istý, že ide o EKO výrobok. Suroviny sú v 99 % rastlinného pôvodu, fair trade, od lokálnych výrobcov a predovšetkým v bio kvalite Všetko je do detailu premyslené od začiatku, kedy sa testuje tá správna receptúra až po konečné zhotovenie balenia produktu. 

 

Tento krém je zložený zo stopercentného prírodného bambuckého masla, ktoré je skutočne zdravé a prínosné. Obsahuje mnoho prírodných vitamínov (presnejšie A, E a F), esenciálnych mastných kyselín a veľa ďalších významných rastlinných antioxidantov. Hlavne kvôli tomuto prírodnému zloženiu má bambucké maslo vynikajúce vyživujúce a hydratačné účinky. Dokonca obsahuje aj kyselinu škoricovú, kotrá je známa svojími protizápalovými látkami, ukludňujúcimi podráždenú pokožku. V Myle, kréme z bambuckého masla nájdete viac než len ochranu labiek vašich psích miláčikov pred ľadom, posypovou soľou, extrémnym namáhaním, či rozhorúčeným asfaltom. Pretože vďaka jeho regeneračným účinkom sa môže ľahko využiť pri liečbe popraskanej alebo poranenej kože labiek alebo ňufáka.

 

Aplikácia krému Mylo je jednoduchá. Stačí si nechtom alebo prstom odobrať tenkú vrstvu a jemne ju vmasírovať na vankúšiky psích labiek. Najlepšie je, ak sa labky namažú tesne pred prechádzkou, ale aj po prechádzke na čerstvo umyté labky. Maslo môžete nanášať aj na suchý psí ňufáčik. Nezbedníkom s maškrtným jazýčkom nezaškodí ani keď okoštujú trošku masla z labiek, keďže Mylo je čisto prírodný produkt.

we shandor photography, mylo ochranný krém na labky, brunov obchodíkFoto: Ve Shandor Photography

 

Blahodárne účinky bambuckého masla môžme pociťovať aj my na svojich rukách. Pleť sa stane pružnejšou, jemnejšou a hydratovanejšou. 

we shandor photography, mylo ochranný krém na labky, brunov obchodíkFoto: Ve Shandor Photography

 

Pre tých, ktorý sa zaujímajú ako sa bambucké maslo vyrába:

bambucké maslo sa získava z orechov afrických stromov maslovníka (Shea), ktoré sa nechávajú vysušiť na priamom slnku. Následne sa pomelú mlynčekom na maličké kúsky, ktoré neskôr upražia v rotačnej peci a opäť pomelú mlynčekom do hladkej pasty (podobnej rozpustenej mliečnej čokoláde). Pomocou vlastných rúk pastu miesa až dovtedy, kým nezačne hustnúť a nezmení sa na vláčne žltkasté maslo a teda aj výslednú podobu bambuckého masla.

 

 

Ve Shandor
Ve Shandor
Psy sú doslova môj život. Venujem im skoro všetok môj voľný čas, ráno s nimi vstávam, cez deň pobehujem, trénujem a večer sadám k počítaču plného psích fotografií pripravených na úpravu. Som dobrodružný typ, ktorý sa nezastaví pred žiadnou prekážkou ale predovšetkým som hrdá majiteľka dvoch borderkólií Nabu a (čerta) Jady.
Reklama
Blog Fórum