La spiaggia di Pluto - pláž pre psov v talianskom Bibione

Leto je obdobie ako stvorené na dovolenku pri mori. Trápi ťa ale pohľad na svojho psíka, jeho smutné oči, ktoré vedia, že odchádzaš niekam na dlhšiu dobu a ešte k tomu bez neho? Vyriešené! Zober ho so sebou!

La spiaggia di Pluto - pláž pre psov v talianskom Bibione
Zdroj foto:
11823
Reklama

La spiaggia di Pluto

 

Raj pre psov a ich majiteľov, šum mora, piesok pod nohami a skvelí ľudia, presne toto môžeš nájsť len 6 hodín cestou autom zo Slovenska. Hovorím o pláži špecializovanej presne na mieru pre psíkov – La spiaggia di Pluto pri Jadranskom mori v talianskom Bibione.

 

Bruno prvý krát pri mori

La spiaggia di Pluto, sme si na prvý pohľad zamilovali, hlavne náš Bruno, ktorý mal vtedy len 4 mesiace! Ak chceš vstúpiť do tohto raja pre psíkov, musíš mať pri sebe platný očkovací preukaz a čip alebo známku pre identifikáciu psíka.

Vždy usmiaty personál ti ukáže areál, odovzdá misku na vodu pre psíka, papierové vrecúška a samozrejme aj lehátko, aby si mal kde tvoj miláčik oddýchnuť. Veď predsa nebude ležať na rozhorúčenom piesku.

Dostali sme číslo, ktoré prislúchalo miestu kde budeme aj s Brunom relaxovať a užívať si morský vánok. Prišli sme k miestu a čakali nás tam dve lehátka, pevný slnečník so stolčekom, kde bola karabínka pre pripnutie vodítka. V areáli bola sprcha pre ľudí, ale pravdaže aj pre psíkov, jednoduchý prístup k pitnej vode, ohradené miesta na ležanie, ak by náhodou potreboval tvoj psík a ty súkromie a... špeciálna zmrzlina pre psov, bez zbytočných sladidiel!

 

 

Bruno si našiel veľa nových kamarátov! Niektorý boli aj 5x väčší ako je on, napríklad Novofundlandský pes Gino, alebo Anglický bulteriér Bobby. Na pláži boli psíky od výmyslu sveta. Veľké, malé, roztopašné ale aj pohoďáci, ktorí oddychovali pod slnečníkom.

Najviac nás zaujímalo, ako bude Bruno prvý krát reagovať na slanú morskú vodu. No, nechutila mu veľmi! Ale naviac sa mu páčil piesok v ktorom sa s veľkým oduševnením šantil.

Popravde, nevedeli sme si predstaviť ako funguje miesto, kde je obrovský počet rôznych psov. Ale zostali sme veľmi prekvapení, pretože na pláži Pluto, vládla harmónia, priateľská nálada a pokoj.

 

Otváracie hodiny:

Máj a September od 09:00 – 18:00

Jún, Júl a August od 08:30 – 19:00

 

Odkazy:

Pluto: Franca Piacenza +39 348 3848970  www.laspiaggiadipluto.com, info@laspiaggiadipluto.com

 

Bibione: https://www.bibione.com/cz/discover-bibione/plaz/plaz-pluto

Hotely v blízkosti: https://www.bibione.com/images/pdf/spiaggia_pluto/hotels-pluto.pdf

Agentúry: https://www.bibione.com/images/pdf/spiaggia_pluto/agenzie.pdf

FB profil: https://www.facebook.com/laspiaggiadipluto

 

 

Video:

 

 

 

Mapa:

Street view: https://goo.gl/maps/Uog4a

Tu sa môžeš prejsť po pláži....(aspoň virtuálne)

 

 

Bruno ti odporúča:

ZOO Brno

Štrkovisko Ivánka pri Dunaji

Kategória - Tipy na výlet

 

Máš aj ty dobré tipy na výlet? Poznáš aj iné pláže? Posuň svoje skúsenosti ďalším psíčkarom. Jediné čo k tomu potrebuješ je registrácia, ktorá je veľmi jednoduchá. Môžeš si vytvoriť vlastný profil a aj profil tvojho psíka, nezabudni sa pochváliť aj jeho fotkou. Zaregistruj sa tu a pridaj svoj tipy na výlet do diskusie pod článkom! 

Ak sa ti článok páčil, zdieľaj ho aj pre tvojich priateľov:

Reklama
Blog Fórum