ZOO Brno

Rozmýšľaš kam so psom? Mám pre teba tip na výlet! Na Slovensku by to bol problém, pretože naše ZOO nie sú prispôsobené pre psích návštevníkov, ale neďaleko za našimi hranicami je možnosť ísť do ZOO aj so psom.

ZOO Brno
Zdroj foto:
7273
Reklama

ZOO Brno

 

Máš chuť pozrieť sa do ZOO, ale svojho psieho kamaráta nechceš nechať doma? Na Slovensku by to bol problém, pretože naše ZOO nie sú prispôsobené pre psích návštevníkov, ale neďaleko za našimi hranicami je možnosť ísť do ZOO aj so psom. Je to ZOO v Brne.

 

 

Už pri vstupe nás a hlavne Bruna potešila miska s čistou vodou. Po ceste celkom vysmädol. Veľmi príjemná pani, ktorá predávala lístky nám so vstupenkami dala aj papierové vrecká, keby to Bruno náhodou nevydržal. Samozrejme psíky musia byť na vodítku, a môžu sa pohybovať po celej ZOO okrem detských ihrísk a pavilónov. Stretli sme veľa ďalších psíčkarov. Bruno si ZOO užíval, všetky zvieratá so zatajeným dychom v pokoji sledoval, z mieri ho vyviedla len polárna líška, alebo skôr on ju? 

 

 

 

Otváracie hodiny:  Aktuálne otváracie hodiny v brnianskej ZOO

Vstupné: Aktuálna cena vstupeniek v brnianskej ZOO

Web: www.zoobrno.cz

Facebook: Facebook ZOO Brno

 

 

 

Bruno ti odporúča:

La spiaggia di Pluto - pláž pre psov v talianskom Bibione

Štrkovisko Ivanka pri Dunaji

Tipy na výlet

 

 

Zaregistruj sa medzi milovníkov psov a buď vždy informovaný. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Navyše sa dozvieš vždy včas o skvelých akciách z Brunovho obchodíka. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

Ak sa ti tento článok páčil, zdieľaj ho aj medzi svojich priateľov:

Reklama
Blog Fórum