Štrkovisko Ivanka pri Dunaji

Chceš sa ísť schladiť a zaplávať si so svojim psom? Je štrkovisko v Ivanke tou správnou voľbou? ...

Štrkovisko Ivanka pri Dunaji
Zdroj foto:
9828
Reklama

Štrkovisko Ivanka pri Dunaji a pes

 

Po príchode na jazero som ostal sklamaný. Uvítala nás stará tabuľa s nápisom ZÁKAZ stanovania, ZÁKAZ klásť oheň a ZÁKAZ plávania zvierat.

Po krátkej prechádzke sme si všimli zopár stanujúcich ľudí, zopár grilujúcich ľudí a dosť veľa kúpajúcich sa psov. Podľa správy UVZSR je však vstup na jazero so psom povolený a tak sme sa teda usadili a pustili našu vydru do vody laugh

                                       

 

 

Prostredie je tam veľmi pekné. Samozrejme, že vo vode natrafíte na množstvo rýb, keďže sa jedná o rybársky revír a občas aj na nejakého hadíka. Pozor si treba dávať hlavne na rybárov aby ste sa im nezamotali do silónu.

Prístup k jazeru je bezproblémový, je tu veľa miest na parkovanie a pri jazere sa nachádza aj veľký bufet, kde sa môžete ísť občerstviť (počas letnej sezóny).

 

 

GPS: 48,175545 17,262501

Kontakt: 

Adresa: Ivanka pri Dunaji (južne od obce)

Telefón: +421 2 452 48 826

Email: ic@ivankapridunaji.sk

Informácie pre návštevníkov:

Otváracie hodiny: Jazero je voľne prístupné verejnosti.

Vstupné: Jazero je voľne prístupné verejnosti.

                                    

 
 
Ďalšie fotky nájdete na našom INSTAGRAME. Ak sa chcete podeliť o ďalšie zaujímavé miesta pre psíčkarov, pošlite popis a zopár fotiek na adresu pesbruno@pesbruno.sk. Budeme sa tešiť :)
 
 
MAPA:

 
 
 
 
Bruno ti odporúča:
 
 
 
 
Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!
 
Ak sa ti článok páčil, nezabudni ho zdieľať medzi svojich priateľov:
Reklama
Blog Fórum