Obojok a pipeta proti kliešťom. Účinná prírodná ochrana našich psov

Tak dlho sme hľadali účinnú a nechemickú ochranu proti kliešťom a blchám, až sme ju našli. Predstavujeme ti ARAVU.

Obojok a pipeta proti kliešťom. Účinná prírodná ochrana našich psov
Zdroj foto: Pexels
9076
Reklama

Obojok a pipeta proti kliešťom. Účinná prírodná ochrana našich psov

Objav zdravie a krásu s exkluzívnou radou prírodných SPA produktov značky ARAVA.

 

 

Čo sa stane ak sa spojí skupina milovníkov zvierat, nadšencov botaniky, veterinárnych profesionálov a vedcov? Vznikne rada špičkových prírodných, terapeutických a regeneračných SPA produktov pre milovaných štvornohých miláčikov, pochádzajúcich z najnižšieho miesta našej zeme zvaného Mŕtve more. Spoločne vyvinuli a priniesli na trh jedinečné prírodné produkty bez nebezpečných chemikálii, pesticídov, toxických konzervačných látok, parabénov, rozpúšťadiel a farbív.  ARAVA kombinuje viac ako 70 druhov, špeciálne vybraných prírodných esenciálnych olejov (silíc), extraktov a 26 minerálov z Mŕtveho mora.

Vieš si predstaviť 70 sudov plných toho najúčinnejšieho čo nám príroda dáva?

 

Maximum prírody v každom produkte

V každom produkte ARAVA je spojených viac ako 12 rokov veterinárnych štúdií, skúsenosti a odborných poznatkov z oblasti dermatológie a kozmetológie. ARAVA kombinuje unikátne minerály z Mŕtveho mora a botanický výskum, z oblasti prírodných olejov a rastlinných esencií. Zloženie každého produktu je špeciálne vyvinuté na riešenie špecifických situácii a problémov spojených s pokožkou, srsťou a vlasmi. 

Vďaka unikátnej kombinácii, vysokej koncentrácii bylinných zložiek, spoločne s pokrokovou vedeckou technológiou - NANO Emulsion Technology a unikátnych minerálov, prinášajú produkty značky ARAVA tú najvyššiu možnú starostlivosť, hĺbkové ošetrenie a regeneráciu citlivej pokožky, srsti a vlasov bez vymývania jej prirodzenej ochrannej vrstvy. 

prírodná kozmetika pre psov, kozmetika pre psov, obojok proti kliešťom, pipeta proti kliešťom, Foto: ARAVA

KAŠLI NA NEÚČINNÚ CHÉMIU!

Hľadáš účinnú ochranu pred hmyzom, no nechceš ohroziť psíka, seba a hlavne deti nebezpečnými pesticídmi a chemikáliami? Už viac nemusíš hľadať! Predstavujeme ti najúčinnejšiu prírodnú ochranu vyvinutú Izraelskými vedcami, ktorá je účinná a testovaná na viac ako 500 rôznych druhov parazitov! surprise

Rok čo rok pribúda majiteľov zvierat ktorí sú znepokojení z negatívneho vplyvu nebezpečných chemických látok a agresívnych pesticídov používaných v antiparazitných prípavkoch. Mnohí z nich si všimli výraznú zmenu v správaní zvieratka, zvýšených zdravotných komplikácii, paralýzy či dokonca úmrtia zvieratka. Je to pravdepodobne výsledok neúmerne vysokého používania chemických pesticídov, ktoré fungujú na princípe napádania nervového systému parazita. Na mieste sú však otázky:

Aký vplyv majú tieto nebezpečné chemikálie na zviera? 

Aký vplyv z dlhodobého hľadiska majú tieto chemické látky na nás a na našich rodinných príslušníkov? 

Odpovede na tieto otázky sa postupne objavujú priamo z praxe a nie sú príliš pozitívne. Na rôznych stránkach nájdeš veľmi veľa praktických skúseností s nežiadúcimi účinkami týchto nebezpečných zdraviu škodlivých látok.  Existuje však účinná alternatíva ktorá bezpečná pre naše zvieratá, pre nás a naše deti? Áno, sú to kvalitné prírodné produkty a jedným z nich je aj ARAVA.

 

Produkty ARAVA sú vyvinuli nadšenci zvierat pre nás, nadšencov zvierat. ARAVA nepoužíva žiadne pesticídy ani iné nebezpečné chemikálie.

„Sme toho názoru, že hmyz a parazity pochádzajú z prírody a príroda nám ponúka aj odpoveď pri ochrane pred nimi. ” tím Arava.

V prírode sa každá rastlina dokáže sama účinne brániť vďaka obsahu esenciálnych olejov (silíc). Produkty značky ARAVA kombinujú práve tieto prírodné zdroje, vo väčšine v BIO kvalite a ich vysokú koncentráciu pre čo najvyššiu možnú a bezpečnú ochranu tvojhp domáceho miláčika. 

 

ANTIPARAZITIKÁ:

  1. OBOJOK

Účinný antiparazitný bylinný obojok bez nebezpečných pesticídov, s obsahom až 11 účinných bylinných esenciálnych olejov pre psov a šteniatka. Vďaka patentovanej technológii MicroInjection Technology je tento obojok účinný po dobu minimálne 5 mesiacov! Obojok využíva prírodné esenciálne oleje napríklad aj z Mäty, Eukalyptu, Škorice, Klinčeka, Tymiánu, Rozmarínu a mnoho ďalších bojovníkov proti viac ako 500 druhom hmyzu a parazitov. Vďaka svojej prírodnej aróme budete mať od teraz radosť z pohybu v prírode aj doma. Aróma je najsilnejšia počas prvých 48 hodín od otvorenia, postupne však zaniká bez straty účinku. Je bezpečný pre deti, ľudí aj vodných živočíchov. Vodeodolný a testovaný aj pri kúpaní v morskej vode bez straty účinku. Ak potrebuješ zvýšiť účinok antiparazitného obojka napríklad v období silnej kliešťovej sezóny, odporúčame súčasne používať naše Bylinné pipety ARAVA, prípadne Antiparazitný šampónom ARAVA

Jednotná nastaviteľná veľkosť 62 cm. 

Obsahuje zložky ako sú: Mäta, Škorica, Citrónová tráva, Klinček, Citronela, Ricín, Tymian, Borievka, Muškát, Rozmarín, Sója.

Tento jedinečný obojok je namočený vo vysoko účinnej prírodnej zmesi, zloženej z esenciálnych olejov stromov a rastlín. Tieto rastliny majú vybudovaný ten najefektívnejší obranný mechanizmus aký dokáže príroda poskytnúť v boji proti škodcom. Vhodný pre psy a šteniatka bez vekového limitu.

Upozornenie:

1. Silná vôňa zdravých bylinných olejov, bude najintezívnejšia len v prvých dňoch po otvorení.

2. Tento obojok je hmyz odpudzujúci nie zabíjajúci.

3. Pre maximálny účinok je potrebné ošetriť aj prostredie a okolie zvieratka.

4. Obojok nestratí svoj účinok ani po kúpaní v mori alebo vo vani.

5. Doba účinnosti: minimálne 5 mesiacov.

 

 

  1. BYLINNÉ PIPETY

Príroda pozná ten najlepší prostriedok v boji proti parazitom – bylinné esenciálne oleje. Naše pipety sú zložené kombináciou kvalitných silíc (esenciálnych olejov), extraktov vo vysokej koncentrácii, preto musia byť balené v kovom obale.

Vyznačujú sa dvojakým účinkom.

Po aplikácii zabíjajú už nachytaných parazitov a účinne bránia zviera pred novými. Účinne bojujú proti viac ako 500 rôznym druhom parazitov bez nebezpečných pesticídov a chemikálii. Odporúčaná je aplikácia každé 4 týždne. Ak potrebuješ zvýšiť účinok pipety, napríklad v období silnej kliešťovej sezóny, odporúčame používať spoločne s Antiparazitným šampónom ARAVA, prípadne obojkom ARAVA.

Šampón je ideálne aplikovať minimálne 3 dni pred pipetou a následné do 3 dni po aplikácii vyhýbať sa vode. Po 3 dňoch je vhodné kúpať psíka s Antiparazitným Šampónom ARAVA pre zvýšenie a predĺženie účinku. Prírodná aróma zaniká po 48 hodinách od aplikácie bez straty účinku.

Obsahuje zložky ako: Mäta, Škorica, Citrónová tráva, Klinček, Tymian, Nimbový olej – Neem, Eukalyptus, Borievka,  Rimbaba, Borovica, Bobkový list, Ruta voňavá, Kocúrnik,  Rozmarín, Horký pomaranč, Minerály z Mŕtveho mora. 

Bezpečný pre psíkov, deti a vodné živočíchy. V ponuke sú tri objemy pre rôzne veľkosti psa. 

 

 

 

 

Na trhu bohužiaľ neexistuje 100% účinné (či už chemické alebo prírodné) antiparazitikum pre každého jedného psa. My sme zvolili práve Aravu, ako prírodnú alternatívu proti chemickým antiparazitikám, ktoré obsahujú zdraviu škodlivé pesticídy. Ak chceš účinne ochrániť svojho psa pred kliešťami, kombinuj antiparazitiká so šampónmy, ultrazvukom, prípadne inými zdraviu prospešnými variantami antiparazitík.

 

Bruno ti odporúča:

Miska pre psa Ruffwear Basecamp™

Keď dve malé blchy vošli do sprchy – Citrusovo bylinné mydlo pre psov

Ochranný krém na psie labky a ňufák vyrobený na Slovensku

Čo psovi do misky

 

Ak už máš doma tohto zaujímavého psa, pochváľ sa jeho fotkou v rozšírenom profile! Zaregistruj sa medzi milovníkov psov a buď vždy informovaný. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

pes bruno

Reklama
Blog Fórum