Špeciálne pre single psíčkarov, ktorí chcú ísť na rande

Ak si milovník zvierat a hľadáš partnera, je dôležité zamerať svoje hľadanie a energiu na ľudí, pre ktorých sú zvieratá rovnako dôležité a majú miesto v ich srdciach

Špeciálne pre single psíčkarov, ktorí chcú ísť na rande
Zdroj foto:
10443
Reklama

Špeciálne pre single psíčkarov, ktorí chcú ísť na rande

 

Domáci miláčik - pes sa stal pre mnohých z nás neoddeliteľnou súčasťou nášho domova a je nemožné predstaviť si život bez neho. Pre skutočných ochrancov a milovníkov psov nie je ´´mať psa´´ len dočasná záležitosť. Ideme v tom zväčša celý život a v našom domove bude mať vždy miesto aj jeden zvierací člen rodiny - náš pes.

Ak máš psa a hľadáš si partnera  alebo partnerku, je dôležité zamerať svoje hľadanie a energiu na ľudí, pre ktorých sú zvieratá rovnako dôležité a majú miesto v ich srdciach. Samozrejme to  neznamená, že ľudia, ktorí psy veľmi nemusia, sú zlí. Ale ak vieš, že zvieratá budú mať v tvojom srdci vždy popredné miesto, načo strácať svoj drahocenný čas a podstupovať potenciálne riziko v randení s niekým, koho bude mokrý ňufák tvojho psa poburovať wink.

Jedným zo spôsobov, ktorý zváž pri hľadaní rovnako zmýšľajúceho partnera je internetová zoznamka. Online randenie či hľadanie partnera v zoznamkách je v dnešnej dobe priam samozrejmosťou, nehovoriac o tom, že psíčkara spoznáš na prvý pohľad. Má svojho psa všade. Sú spolu na profilovej fotke, v albumoch a zdieľa rovnaké ´´psíčkarské´´ záujmy ako ty. Vo svete sú známe špeciálne psíčkarske zoznamky ako DateMyPet, Must love pets, Pet people meet, na Slovensku ZATIAĽ niečo podobné nemáme (ak o nejakej vieš, napíš do diskusie).

 

 

Ďalšie návrhy, kde môžeš spoznať ideálneho partera sú:

  • Dobrovoľník v miestom útulku alebo záchrannej organizácie. Prihlás sa medzi nich, dostaneš sa do kontaktu s ľudmi, ktorých srdce patrí zvieratám a stále budete robiť kopec úžasných aktivít pre opustené psíky.

 

  • Prihlás svojho psa na výcvik, agility tréningy alebo iné psie športy. Ty a tvoj pes zažijete nové dobrodružstvo, ktoré prospeje tvojmu psíkovi a aj tebe. Možno práve tam na teba čaká pán alebo slečna dokonalá heart.

 

  • Navštív psí park. Perfektná príležitosť stretávať sa s ďalšími psíčkarmi. Nadviazať kontakt je v tomto prípade veľmi jednoduché. Navyše tvoj pes získa nových kamarátov s ktorými sa vyšantí.

 

  • Chovateľské potreby, Pet Shop - jednoducho predajňa s potrebami pre zvieratá. Ľudia, ktorí tam pracujú, zákazníci, ktorí tam nakupujú majú určite pozitívny vzťah k domácim miláčikom a je veľmi pravdepodobné, že niekto, kto zdieľa rovnakú lásku k psom ako ty, bude jedného dňa stáť za tebou pri pokladni. Nikdy nevieš kde spoznáš svojho partnera alebo partnerku snov, ktorá bude takisto milovať aj tvojho psíka.

pes, láska, život so psom

Zdroj: healthypets.mercola.com, Foto: pixabay

 

Bruno ti odporúča:

Pes pomáha v boji proti depresii

Ako znížiť náhlady na starostlivosť o vášho domáceho miláčika?

Lifestyle

 

 

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

 

Ak sa ti článok páčil,  stal sa pre teba inšpiráciou, zdieľaj ho aj pre tvojich priateľov na:

Reklama
Blog Fórum