Každý rok spolu oslavujeme 4.októbra Svetový deň zvierat

Poslanie tohto dňa je jasné. Osláviť život zvierat s cieľom zlepšiť ich životné podmienky po celom svete. Poďme sa spolu pozrieť na to, čo je už niekoľko rokov podstatou osláv.

Každý rok spolu oslavujeme 4.októbra Svetový deň zvierat
Zdroj foto:
9646
Reklama

Svetový deň zvierat

 

 

Svetový deň zvierat je jediný deň v roku s výnimočnou príležitosťou pripomenúť si náš rešpekt a lásku ku všetkým živým tvorom. Je to naša šanca ako poukázať na dôležitosť a význam zvierat po celom svete, nielen tých, ktoré zdieľajú s nami naše obývačky.

 

Svetový deň zvieratFoto: pexels.com

MISIA: Zvýšiť postavenie zvierat po celom svete s cieľom zlepšiť ich podmienky na život.

 

Oslava Svetového dňa zvierat spája ľudí túžiacich vytvoriť lepšie podmienky pre život zvierat a mobilizuje celé národy do globálnej sily tak, aby sa naša zemeguľa stala lepším miestom pre všetky zvieratá. To, čo je na tomto dni krásne, je to, že oslavy sa konajú v každej zemi, bez ohľadu na národnosť, náboženstvo či politickú ideológiu.

 

svetový deň zvieratFoto: pixabay.com

Čo oslavujeme Svetovým dňom zvierat?

  • Oslavujeme život zvierat vo všetkých jeho formách.
  • Oslavujeme vzťahy medzi ľuďmi a zvieratami.
  • Oslavujeme uznanie rozmanitých úloh, ktoré zvieratá hrajú v našich životoch – od spoločníkov, podporovateľov a našich každodenných pomocníkov.
  • Oslavujeme našu vďaku za spôsob, akým zvieratá obohacujú naše životy.

 

svetový deň zvierat, pesFoto: pixabay.com

Preto, ak aj ty máš vo svojom živote zviera, ktoré máš nesmierne rád a nevieš si bez neho predstaviť ani jeden deň, máš dnes skvelú príležitosť aby si mu to dal najavo. Možno ho poteší dlhá prechádzka, chutný pamlsok či neviazaná hra s novou hračkou.

 

Nazri do Brunovho obchodíka, určite v ňom nájdeš všetko, čím potešíš svojho chlpatého štvornohého miláčika. 

 

 

 

Bruno ti odporúča:

Ako prítomnosť psa v rodine pozitívne ovplyvňuje vývoj dieťaťa?

Štastný pes. Ako na to?

Patríš aj ty medzi bláznivých psíčkarov?

10 vecí, ktorými ľudia stresujú svojich psov

5 výhod, ktoré ti prinášajú prechádzky s tvojím psom

 

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

Reklama
Blog Fórum