Domáca zubná pasta pre psíkov

Ako zabezpečiť svieži dych našich miláčikov prirodzenou cestou? Vyrob si vlastnú zubnú pastu pre svojho psa. V článku nájdeš návod ako na to.

Domáca zubná pasta pre psíkov
Zdroj foto: Brian Brxtn
11687
Reklama

Domáca zubná pasta pre psíkov

 

Ako zabezpečiť svieži dych našich miláčikov prirodzenou cestou?

 

Tento recept na zubnú pastu zanechá dych tvojho havkáča mätovo svieži a pritom je vyrobený zo surovín, ktoré sa bežne nachádzajú v našich kuchyniach. Kocka bujónu jej dodá príjemnú chuť a prášok do pečiva pôsobí ako jemný prírodný čistič, ktorý pomôže odstrániť tvrdý povlak.

 

Čo potrebujeme na domácu zubnú pastu?

 

  • ¼ šálky kokosového oleja

  • 1 kocku kuracieho alebo hovädzieho bujónu

  • 3 lyžice prášku na pečenie

  • 6-7 lístkov mäty

 

Všetky prísady vhoď do mixéra a mixuj až kým je všetko poriadne zamiešané. Túto vzniknutú pastu je vhodné uskladniť do vzduchotesnej nádobky, ktorú uložíš do chladničky.

 

 

Pri čistení zúbkov používaj množstvo veľkosti hrášku. Ak bude psík netrpezlivý, nič sa nedeje pokiaľ pastu omylom prehltne (ale aj práve preto by si sa mal držať odporúčanej dávky). Pasta by mala vydržať približne 2 týždne.

 

Príjemné čistenie a ešte príjemnejší dychwink

 

Zdroj: moderndogmagazine.com

 

 

 

Bruno ti odporúča:

10 vecí, ktorými ľudia stresujú svojich psov

Má tvoj pes strach z búrky? Tu je 5 rád ako mu pomôcť!

Prečo psy jedia trávu?

POSTRACH VŠETKÝCH PSOV - Ohňostroje, búrky, a ďalšie zvuky

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

Reklama
Blog Fórum