17 znakov o tom, že psa ľúbiš viac ako svojho priateľa

Prečítaj si týchto 17 znakov, ktoré ťa určite ubezpečia o tom, že pes je v tvojom živote na prvom mieste. A ak si sa v nich našiel, neboj sa, tvoje tajomstvo je u nás v bezpečí.

17 znakov o tom, že psa ľúbiš viac ako svojho priateľa
Zdroj foto: PesBruno.sk
15595
Reklama

17 znakov o tom, že psa ľúbiš viac ako svojho priateľa

 

Žiješ doma s dvoma výnimočnými bytosťami. S tvojím psom a tvojím priateľom. Oboch veľmi ľúbiš a tvoje srdce ti poskočí v každom okamžiku, keď jedného z nich čo i len uvidíš. Avšak jednu z týchto bytostí ľúbiš o trošku viac. Nie si si istá, ktorá to je? Čítaj, odpovedaj si a vyhodnocuj. :-)


1. Voláš domov, zdvíha odkazovač. Zdravíš svojho ňuňuňu, pýtaš sa rôzne roztomilé otázky a medzitým s ľahkosťou zabudneš na to, za akým účelom si telefonovala.

 

2. Darček pre svojho psa zháňaš už niekoľko týždňov pred jeho narodeninami, pričom darček pre priateľa vymyslíš a kúpiš v jeden a ten istý deň. A že darček pre psa je veľkolepejší, o tom nemusíme ani hovoriť.

 

Foto: PesBruno.sk

3. V reštaurácií si objednáš jedlo navyše, to preto, aby si si ho mohla následne dať zabaliť a priniesť domov svojmu miláčikovi. Predsa aj on si zaslúži takú dobrotu ako vy.

 

4. Robíš si so svojím psíkom selfie pri každej len trochu lepšej príležitosti. Tvoj telefón je plný vašich spoločných fotiek. Samozrejme na fotkách je aj tvoj priateľ. Občas, sem-tam, raz za čas…

 

5. Nevrav, že si do fotografií svojho psa nikdy nevložila v aplikácií nejaké to srdiečko. A že nebolo jedno, je tak? Kedy si naposledy vylepšovala fotku svojho priateľa?

 

Foto: PesBruno.sk

6. Aká fotografia zdobí plochu tvojho počítača? Vtipná grimasa psa ako líže arašidové maslo, alebo romantická večera s priateľom z víkendu?

 

7. Smeješ sa a tancuješ v obývačke na vypalováky z hitparády so svojim psom, pričom ho držíš za predné labky. Tanec s priateľom na verejnosti? No keď musí byť..

 

8. Zladiť outfit so svojim psom je cool a tvoj deň sa tým stane krajším. Avšak mať rovnaké tričko s priateľom je pre teba detinské a zahanbujúce.

Foto: FunkyDog.sk

9. Všeobecné zvonenie na tvojom telefóne je nahrávka radostného štekotu tvojho psa, zatiaľ čo osobitné zvonenie na priateľa ostalo predvolené od kúpy mobilného telefónu.

 

 

 

10. A ako to je na zmrzline? Zatiaľ čo so svojím psom sa bez rozmýšľania podelíš a ponúkneš mu z vlastného kornútku uprostred ľadového pôžitku, na svojho priateľa zazeráš keď chce ochutnať príchuť, ktorú si si objednala?

 

11. Nič ťa nenapĺňa viac ako bláznenie sa so svojím psom v parku na čerstvom vzduchu a rozprávanie si príbehov s inými „psími rodičmi“. Samozrejme, niekedy so sebou vezmeš aj priateľa.

 

12. Čas dovoleniek? Nezáleží na tom, či je hotel vzdialení od pláže 50 km, dôležité je aby bol dog friendly. A otázka na to, či pes vôbec musí isť s vami je v tomto smere absolútne bezpredmetná.

 

Foto: PesBruno.sk

13. Obedná prestávka v práci či v škole. Jupí! Konečne môžeš všetkým porozprávať skvelé zážitky so svojím psom. Občas spomenieš aj priateľa, predsa bol pri tom asi aj on.

 

14. Tvoj priateľ sa práve rozplýva nad niečím...hocičím… A ty? V mysli uvažuješ, akú hračku dnes kúpiš svojmu psovi. Každý výjazd na nákupy predsa prinesie domov nejakú novú roztomilú hračku, pri ktorej sa tvoj pes uvrtí chvostom.

 

Foto: Beco Pets

15. Je čas na spánok. Šup so psíkom do postele. A najlepšie tak, aby mal dostatok priestoru a najlepšie presne medzi vami. Priateľ musí ísť žiaľ bokom. Jednoducho sa nezmestí.

 

16. Pred odchodom z domu nezabudneš povedať AHOJ svojmu miláčikovi. Aj niekoľkokrát za sebou a ešte mu pri obúvaní vysvetľuješ, že musí zostať doma strážiť hračky. Kde dopekla toľko trčí tvoj priateľ?

 

17. A v neposlednom rade, pred odchodom z domu sa ubezpečíš, že tvoj miláčik má všetky obľúbené hračky v peliešku a čerstvú vodu v miske. Zatiaľ čo priateľ je veľký chlapec, určite si poradí sám.

 

Foto: PesBruno.sk

Je prirodzené, že tomu, čo ťa najviac baví, venuješ väčšinu času svojho každodenného života. Ak si sa priznal, že pes je v mnohých ohľadoch na tvojom prvom mieste, chválime ťa. Avšak pozor, občas sa venuj aj svojmu priateľovi, naozaj si to zaslúži. Zaraď ho do vašich spoločných aktivít, alebo mu aspoň ponechaj viac miesta v posteli… alebo aspoň celú pohovku… smiley

 

Foto: PesBruno.sk

 

Zdroj: https://blog.pawedin.com

 

 

 

 

Bruno ti odporúča:

Dvadsať dôkazov, že ste psičkár, od Gemmy Correllovej

18 faktov, ktoré si o psích labkách nevedel

Zahoď týchto 5 vecí do koša a tvoj pes bude šťastnejší!

Pravda alebo mýtus? Tenisové loptičky poškodzujú zuby tvojho psa

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

Karolína Dobiašová
Karolína Dobiašová
Približne v 12tich rokoch som sa na prvý pohľad zaľúbila do toho najškaredšieho a chovaním asi najhoršieho psa aký v nitrianskom útulku kedy bol. Hoci som vtedy o výchove psov nič nevedela, náš vzťah, ktorý trval dennodenne celé štyri roky spravil z Laryho „Pána Psa“. Od toho času viem, že fráza „Nedá sa“ u mňa neexistuje. Som nepoučiteľný, celoživotný rojko s ruksakom na chrbte a večne hlavou v oblakoch.
Reklama
Blog Fórum