Palacinky pre psa? Skvelý nápad!

Možno si povieš, že trochu netradičný recept, ale pes ťa bude za tento kulinársky kúsok milovať. A ty jeho tiež. Nevieš prečo? Dočítaš sa v našom recepte.

Palacinky pre psa? Skvelý nápad!
Zdroj foto: Karolína Dobiašová
9467
Reklama

DIY: Palacinky pre psa? Skvelý nápad!

 

Ingrediencie:

 

 

Na začiatok budeš potrebovať dve nádoby. V jednej zmiešaj vajíčko, mlieko, olej a med. V druhej zmiešaj vločky a škoricu. Pomaly zmiešaj suroviny dokopy. Mal by si dosiahnuť konzistenciu niečo medzi palacinkovým a lievancovým cestom. Ak potrebuješ cesto trochu hustejšie, pridaj vločky, ak chceš cesto redšie, pridaj mlieko alebo trochu vody.

DIY-recept-palacinkyFoto: Karolína Dobiašová

Rozpáľ panvicu, pokvapkaj ju trochou oleja a môžeš sa pustiť do samotnej výroby. Veľkosť palaciniek si zvoľ podla vlastného gusta. Nám sa páčia palacinky na „americký“ spôsob. Už len poliať javorovým sirupom a zjesť. Ehm pardón, to je pre nášho psa!

Na záver poukladaj palacinky pekne jednu na druhú, pokrájaj ovocie (výber necháme na tebe, my sme použili nektarinky), polož ho na palacinky a na úplny záver môžeš pridať ešte biely jogurt. Fantázii sa medze nekladú.

DIY-recept-palacinkyFoto: Karolína Dobiašová

Je jasné prečo ťa bude pes po tomto recepte milovať,

ale prečo budeš milovať ty jeho?

 

Odpoveď je jednoduchá. Palacinky sú krásne prevoňané kokosovým mliekom. Okrem toho, že bude celý tvoj byt voňať týmto skvelým receptom, voňať bude aj dych tvojho psa. To ti môžeme priam garantovať. smiley

DIY-recept-palacinkyFoto: Karolína Dobiašová

O skvelých účinkoch medu na organizmus psa sa dočítaš v našom článku Med lieči alergie a naštartuje staré psy! Čo všetko ešte med dokáže?

 

Ešte malá rada pre teba: Ak rozmýšľaš nad tým, čo vymyslieť pre svojho miláčika na jeho narodeniny a výroba torty je pre teba až príliš náročný proces, tieto palacinky sú skvelá alternatíva. Poukladaj na seba všetky palacinky, medzi jednotlivé vrstvy môžeš dať spomínaný jogurt a ovocie, na vrch sviečku a torta „trochu inak“ je hotová. smiley

 

A keď budeš doma majstrovať s vlastným receptom, nezabudni sa Brunovi pochváliť fotkou.

 

 

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

 

 

 

Karolína Dobiašová
Karolína Dobiašová
Približne v 12tich rokoch som sa na prvý pohľad zaľúbila do toho najškaredšieho a chovaním asi najhoršieho psa aký v nitrianskom útulku kedy bol. Hoci som vtedy o výchove psov nič nevedela, náš vzťah, ktorý trval dennodenne celé štyri roky spravil z Laryho „Pána Psa“. Od toho času viem, že fráza „Nedá sa“ u mňa neexistuje. Som nepoučiteľný, celoživotný rojko s ruksakom na chrbte a večne hlavou v oblakoch.
Reklama
Blog Fórum