DOG PARKER - postarám sa ti o psa, kým ty nakupuješ

Dvaja milovníci psov dostali krásnu myšlienku, ktorá im, ale aj všetkým ostatným, bezpečne postráži psa. Kto alebo čo je DOG PARKER?

DOG PARKER - postarám sa ti o psa, kým ty nakupuješ
Zdroj foto: Dog parker
5860
Reklama

DOG PARKER - postarám sa ti o psa, kým ty nakupuješ

 

Kto alebo čo je DOG PARKER?

Inteligentný psí domček sa ti naozaj postará o tvojho psa, kým ty vybavuješ nevyhnutné, alebo len tak popíjaš kávu na mieste, kam má pes vstup zakázaný. DOG PARKERa nájdeš pred bankou, obchodom s potravinami, či módnym oblečením. Je všade tam, kde ho naozaj potrebuješ, pokiaľ sa s chlpáčom nachádzaš v Brooklyne. wink

 

 

Prečo DOG PARKER vznikol a kto stojí za jeho základmi?

Chelsea Brownridge a Todd Schechter sú mladí američania žijúci v Brooklyne. Ich inšpiráciou pre vytvorenie DOG PARKERa bol ich adoptovaný kríženec teriéra, Winston. Práve on trpí najvyššou možnou formou separačnej úzkosti.

domcek-odlozenie-pes-dog-parkerZdroj: bedfordandbowery.com

Chelsea vraví: „Ak sme išli do mesta na dlhšie, nemohli sme Winstona zobrať zo sebou. V Brooklyne sa totižto nachádza mnoho objektov, do ktorých psa nepustia. A uväzovať ho pred obchodom? Nikdy! Báli sme sa, že sa niečoho zľakne, alebo ho niekto ukradne. Pre pár minút, ktoré sme strávili v obchode, musel jednoducho Winston zostať doma. A pritom by si mohol s nami užiť zvyšok celého dňa stráveného po našom boku.“

 

 

Ako riešenie svojej, ale aj tisícky iných majiteľov psov, vytvorili DOG PARKERa. Domček, ktorý im dovolil vziať svojho štvornohého kamaráta do mesta so sebou. DOG PARKER kombinuje dizajn s technológiou tak, aby vytvoril bezpečný a pohodlný dočasný domov pre psy.

domcek-odlozenie-pes-dog-parkerZdroj: techcrunch.com

 

„Verím, že ľudia a ich psy sú šťastnejší, keď môžu byť spolu.“ - Chelsea Brownridge

 

Majiteľka Winstona má svoju víziu. „Chcem, aby každý majiteľ mal možnosť vziať svojho psa na prechádzku, kedykoľvek a kdekoľvek. Sme odhodlaní dať psom bezpečný domov ďaleko od ich pravých domov – preto je čas na DOG PARKERa.“

 

6 bonusov, ktoré DOG PARKER ponúka

Sleduj svojho psa pomocou aplikácie v telefóne – appka ti ponúka vymoženosť, vďaka ktorej môžeš sledovať svojho miláčika v reálnom čase. Tak sa ubezpečíš, či je tvoj pes v bezpečí a v pohodlí.

Ideálna teplota – domček je vybavený vyhrievaním aj klimatizáciou. Takže jed jedno, či je vonku +35 alebo -10. DOG PARKER je vždy nastavený na izbovú teplotu.

Priestor a pohodlie – interiér je navrhnutý tak, aby bol pohodlný pre takmer každého psa. Ventilátory zabezpečujú stály prívod čerstvého vzduchu.

domcek-odlozenie-pes-dog-parkerZdroj: dogparker.com

Veterinárne schválený – tvorcovia konzultovali s mnohým veterinármi. DOG PARKER je vyrobený z pevných, neporéznych materiálov, ktoré sú pre psa plne komfortné.

Autosanácia – využitie ultrafialového svetla zabezpečuje elimináciu baktérií, vírusov a plesní, preto sa o zdravie svojho miláčika naozaj netreba báť.

Členská karta – Priložením tvojej karty odomkneš domček. Každá karta je jedinečná, takže len ty môžeš odomknúť dvere pre vyzdvihnutie svojho psa.

 

Tak čo, aj ty máš zrazu nutkavú chuť navštíviť New York so svojím psom?

 

Zdroj: https://www.dogparker.com

 

 

Bruno ti odporúča:

Psí park – patríš do neho aj ty s tvojím psom?

Ako u psa rozoznáš, či ide o separačnú úzkosť alebo sa akútne nudí?

10 vecí, ktoré si tvoj pes naozaj zaslúži robiť

Pravda alebo mýtus? Tenisové loptičky poškodzujú zuby tvojho psa

 

Nezabudni sa zaregistrovať medzi nás, milovníkov, majiteľov, priateľov a obdivovateľov psov. Tvoja registrácia ti môže priniesť veľa výhod. Nielen že budeš vždy v obraze a informovaný čo sa deje v psom svete, prečítaš si v našom blogu veľa poučných článkov, ktoré ti pomôžu viac porozumieť svojmu psovi a navyše sa môžeš zapojiť do našich súťaží. Stačí sa len ZAREGISTROVAŤ TU!

Karolína Dobiašová
Karolína Dobiašová
Približne v 12tich rokoch som sa na prvý pohľad zaľúbila do toho najškaredšieho a chovaním asi najhoršieho psa aký v nitrianskom útulku kedy bol. Hoci som vtedy o výchove psov nič nevedela, náš vzťah, ktorý trval dennodenne celé štyri roky spravil z Laryho „Pána Psa“. Od toho času viem, že fráza „Nedá sa“ u mňa neexistuje. Som nepoučiteľný, celoživotný rojko s ruksakom na chrbte a večne hlavou v oblakoch.
Reklama
Blog Fórum